جمعه گذشته، چشم‌انداز ارزهای دیجیتال در آمریکا، با امضای قانون جینیس (GENIUS) توسط دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده، تغییر قابل‌توجهی پیدا کرد.

به گزارش میهن بلاکچین، این قانون، مسیر مشخصی برای صادرکنندگان استیبل‌ کوین‌ مانند ریپل فراهم می‌کند؛ اما برخی تحلیل‌گران معتقدند که تأثیر این قانون بر توکن XRP چندان معنادار نخواهد بود.

تصویب قانون GENIUS و مزیت‌های آن برای ریپل

آستین کینگ (Austin King)، هم‌بنیان‌گذار پلتفرم اومنی نتورک (Omni Network)، در این‌باره اظهار داشت:

ریپل در موقعیت منحصربه‌فردی برای بهره‌مندی از قانون GENIUS قرار دارد. این قانون مزیتی رقابتی به استیبل‌ کوین‌هایی مانند USDC و RLUSD، در زمینه پذیرش نهادی می‌دهد.

بدون شک، رقبایی مانند USDC شرکت سرکل (Circle) و USDT شرکت تتر (Tether)، برای حفظ سهم بازار خود تلاش خواهند کرد؛ اما موقعیت تثبیت‌شده ریپل در زمینه پرداخت‌های فرامرزی، می‌تواند به استیبل‌کوین RLUSD کمک کند تا جایگاه خود را در بازار مستحکم کند.

یوری بریسوف (Yuri Brisov)، شریک تجاری شرکت Digital & Analogue Partners، درباره این مسئله گفت:

وجود RLUSD این امکان را به ریپل می‌دهد تا به یک تأمین‌کننده بومی نقدینگی در آمریکا تبدیل شود و مستقیماً با USDC و PayPal USD رقابت کند.

او توضیح داد که این موضوع به ریپل اجازه می‌دهد تا خود را به‌عنوان یک زیرساخت اصلی در سیستم مالی آمریکا بازآرایی کند. با این حال، کسب سهم بازار در حوزه استیبل‌ کوین‌ها، احتمالاً منجر به افزایش چشم‌گیر قیمت ریپل (XRP) نخواهد شد.

اگرچه هر تراکنش RLUSD، مقدار کمی XRP را به‌عنوان کارمزد شبکه می‌سوزاند؛ اما این حجم در مقایسه با ۵۹.۱ میلیارد توکن در گردش XRP، ناچیز است. برای نمونه، دفترکل XRP از زمان راه‌اندازی تاکنون، تنها حدود ۱۴ میلیون توکن را سوزانده است که مقدار بسیار کمی به شمار می‌رود. دیوید شوارتز (David Schwartz)، مدیر فناوری ریپل، پیش‌تر گفته بود:

همچنان فکر نمی‌کنم که میزان XRP سوزانده‌شده بتواند در کوتاه‌مدت تأثیر قابل‌توجهی بر کاهش عرضه بگذارد.

در همین حال، دعوای حقوقی ریپل و کمیسیون SEC همچنان ادامه دارد. این پرونده باعث شده وضعیت قانونی توکن XRP مبهم باقی بماند.

به گفته بریسوف، XRP زمانی که به‌صورت خودکار و از طریق صرافی‌ها فروخته می‌شود، اوراق بهادار محسوب نمی‌شود. اما در فروش‌های نهادی، ممکن است تحت طبقه‌بندی اوراق بهادار قرار گیرد. او توضیح داد که این تفاوت به شرایط فروش بستگی دارد و باعث می‌شود طبقه‌بندی قانونی XRP در آینده نیز قابل تفسیر و تغییر باشد.

در نتیجه، به گفته بریسوف، XRP همچنان نقش توکنی واسط در تراکنش‌ها را ایفا خواهد کرد. با این حال، قانون GENIUS تأثیر مستقیمی بر قیمت آن ندارد.

بریسوف همچنین تأکید کرد که این قانون به ریپل اجازه می‌دهد در شرایطی که وضعیت قانونی XRP نامشخص است، وابستگی خود را به این توکن کاهش دهد. به گفته او، ریپل می‌تواند به جای XRP از RLUSD استفاده کند و بدون کنار گذاشتن فناوری اصلی خود، مسیر تازه‌ای را دنبال کند.

او در ادامه گفت اگر قانون پیشنهادی کلریتی (CLARITY) تصویب شود، وضعیت XRP شفاف‌تر خواهد شد. این قانون امکان تبدیل دارایی‌های دیجیتال از اوراق بهادار به کالا را فراهم می‌کند.

بریسوف در پایان گفت:

با تصویب این قانون، ابهام‌ها از بین می‌روند و ریپل می‌تواند مسیرهای تازه‌ای برای توکنیزاسیون گسترده‌تر پیش روی خود ببیند.

source

توسط blogcheck.ir