متا از نمونه‌ اولیه‌ هدست‌هایی رونمایی کرده که میدان دید بسیار وسیع‌تری دارند و در عین حال سبک‌تر و جمع‌وجورتر از مدل‌های فعلی هستند.

قیمت روز گوشی های بازار ایران

به گزارش تکراتو و به نقل از phonearena، بیشتر هدست‌های واقعیت مجازی، حتی مدل‌های پیشرفته‌ای مثل Quest 3، بعد از مدتی استفاده خسته‌کننده می‌شوند و میدان دید محدودی دارند که کاربر مجبور است به آن عادت کند.

حالا بخش واقعیت مجازی شرکت متا، یعنی Reality Labs، از هدست‌های جدیدی رونمایی کرده که هم سبک‌تر و هم کوچک‌تر از همیشه هستند و در عین حال میدان دید بسیار گسترده‌ای دارند.

این هدست‌ها بیشتر شبیه به عینک‌های بزرگ طراحی شده‌اند، اما هدف اصلی این بوده که استفاده از آن‌ها در طولانی‌مدت راحت‌تر و کم‌زحمت‌تر باشد.

برای مقایسه، Quest 3 تنها میدان دیدی حدود ۱۰۴ درجه در حالت افقی دارد، در حالی که دید افقی طبیعی انسان بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه است. نمونه‌های جدیدی که متا معرفی کرده، میدان دید ۱۸۰ درجه‌ای دارند.

این رقم بسیار قابل‌توجه است و باعث می‌شود بازی‌های واقعیت مجازی امروزی بسیار واقعی‌تر و غوطه‌ورکننده‌تر به نظر برسند. ترکیب این میدان دید وسیع با طراحی جمع‌وجور و سبک، می‌تواند شکل نهایی نسل بعدی هدست‌های متا یعنی Quest 4 را شکل دهد.

البته برندهای دیگری هم هستند که هدست‌هایی با میدان دید گسترده تولید می‌کنند، مانند محصولات شرکت Pimax، اما آن‌ها حتی از هدست‌های معمولی هم بزرگ‌تر و سنگین‌ترند.

متا با طراحی جدید خود شاید بتواند بین عینک‌های واقعیت افزوده و هدست‌های واقعیت مجازی، تعادلی هوشمندانه ایجاد کند. هرچند هنوز تکنولوژی عینک‌های AR به بلوغ کامل نرسیده، اما بسیاری از شرکت‌ها تمرکز ویژه‌ای بر آن دارند.

متا به‌تازگی از نمونه اولیه‌ای به نام Orion نیز رونمایی کرده که نوعی عینک واقعیت افزوده است و شرکت امیدوار است روزی جایگزین گوشی‌های هوشمند شود.

در همین حال، شرکت اپل هم سرمایه‌گذاری سنگینی برای عرضه نسخه‌ای مشابه از این نوع عینک‌ها انجام داده و مدیرعامل این شرکت یعنی تیم کوک علاقه خاصی به این پروژه دارد.

با این حال، تولید عینک‌هایی که بتوانند عملکردی مشابه Quest 3 یا Apple Vision Pro داشته باشند، هزینه‌بر خواهد بود؛ مخصوصا به دلیل اندازه کوچک‌ترشان.

با این شرایط، به نظر می‌رسد نمونه‌های جدید هدست‌های واقعیت مجازی که توسط Reality Labs ساخته شده‌اند، گزینه‌ای بسیار مناسب و منطقی برای سرمایه‌گذاری متا باشند؛ حداقل تا زمانی که فناوری AR به مرحله قابل‌عرضه به بازار برسد.

هدست‌هایی که اینقدر کوچک و در عین حال دارای میدان دید وسیع باشند، می‌توانند ورود به دنیای واقعیت مجازی را برای افراد تازه‌وارد ساده‌تر کنند. این موضوع نه تنها باعث رشد بازار خواهد شد، بلکه تجربه‌های مجازی بسیار جذاب‌تر و فراگیرتری را هم به همراه می‌آورد.

source

توسط blogcheck.ir