به گزارش شهر بورس، با توجه به نقش سنتی طلا به‌عنوان یکی از دارایی‌های امن در برابر کاهش ارزش پول، معمولاً همزمان با بالا رفتن نرخ تورم، قیمت این فلز گرانبها نیز صعودی می‌شود. اما آنچه نباید از نظر دور داشت، تأثیر چشمگیر فضای روانی بازار و واکنش‌های هیجانی سرمایه‌گذاران و مردم در تصمیم‌گیری‌های آنی است.

در شرایطی که نوسانات نرخ ارز و اخبار سیاسی و اقتصادی بر بازار سایه انداخته‌اند، بسیاری از تحلیلگران توصیه می‌کنند از خریدهای هیجانی پرهیز شود تا تعادل به بازار بازگردد و از تشدید نوسانات جلوگیری شود.

آیا افت قیمت در راه است؟

اگر بانک مرکزی در روزهای آینده بتواند با اجرای سیاست‌های پولی هدفمند، نرخ ارز را تحت کنترل درآورد، می‌توان انتظار داشت که قیمت طلا و سکه نیز به تدریج کاهش یابد. همچنین در صورت کاهش قیمت جهانی اونس و فروکش کردن فضای هیجانی بازار داخلی، احتمال افت تقاضا برای طلا وجود دارد که این امر می‌تواند به کاهش بیشتر قیمت‌ها منجر شود.

تبلیغ درون‌خطی

در حال حاضر، افزایش تقاضا برای ارز به‌دلیل بازگشت فعالیت‌های اقتصادی و ازسرگیری برخی پروازهای بین‌المللی، باعث شده بازار طلا در حالت نوسانی قرار بگیرد. با این حال، در صورت ورود به ماه محرم و کاهش تقاضای فصلی برای سکه و مصنوعات طلا، به‌علاوه اقدامات هماهنگ بانک مرکزی و بازارساز برای مدیریت عرضه و تقاضا، امکان تغییر جهت بازار و حتی بازگشت قیمت‌ها به سطوح پایین‌تر وجود دارد.

منبع: تابناک

source

توسط blogcheck.ir