به گزارش شهر بورس، امروز سه شنبه 30 اردیبهشت ماه 1404، مجموعهای از اطلاعیههای مهم در سایت کدال منتشر شد که توجه بسیاری از فعالان بازار سرمایه را به خود جلب کرده است. این اطلاعیهها، شامل گزارشهای عملکرد، تصمیمات مجامع، و اطلاعات بااهمیت شرکتهای بورسی است.
در ادامه، به بررسی مهمترین اطلاعیههای امروز خواهیم پرداخت تا جزئیات و نکات کلیدی این گزارشها برای سهامداران و سرمایهگذاران بهروشنی تبیین شود.

ذوبِ سهامدار در کوره زیان!
شرکت ذوبآهن اصفهان(ذوب) در سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ عملکردی بهشدت ضعیف از خود بهجا گذاشت؛ جایی که نهتنها سودی در کار نبود، بلکه زیان شرکت در تمامی سطوح عملیاتی و خالص، جهشی نگرانکننده را تجربه کرد.
بر اساس صورتهای مالی منتشرشده در سامانه کدال، «ذوب» در سال ۱۴۰۳ تنها توانست درآمد عملیاتی ۶۰ هزار و ۹۴ میلیارد تومان به ثبت برساند؛ این در حالی است که این رقم در سال گذشته ۵۹ هزار و ۹۵۶ میلیارد تومان بود و نشان میدهد که رشد درآمد عملیاتی این شرکت فقط ۵ درصد بوده است؛ رشدی که در برابر نرخ تورم، عملاً افت واقعی درآمد تلقی میشود.
اطلاعات بیشتر
رشد ۲۵ درصدی درآمدهای عملیاتی رافزا در سال ۱۴۰۳
شرکت رایان همافزا با نماد «رافزا» در سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، درآمدهای عملیاتی خود را به ۵۰۰ میلیارد تومان رسید که نشاندهنده رشد ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته است.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال، زیان ناخالص شرکت در این سال ۲۳۲ میلیارد تومان ثبت شد که نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش زیان داشته است.
اطلاعات بیشتر
زرماکارون رشد ۷۰ درصدی سود خالص را ثبت کرد
شرکت صنعتی زر ماکارون (غزر) در سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ موفق به ثبت عملکرد مالی موثری شد که نشاندهنده بهبود چشمگیر در سودآوری و افزایش بازدهی برای سهامداران است.
درآمدهای عملیاتی زر ماکارون در سال ۱۴۰۳ به ۶ هزار و ۹۳۷ میلیارد تومان رسید که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافته است.
اطلاعات بیشتر
نقل و انتقال دارایی های لکما
شرکت کارخانجات مخابراتی ايران (لکما) با افشای اطلاعات گروه الف در کدال اعلام کرد به استحضار می رساند با عنایت به بدهی تسهیلات مالی سنواتی شرکت نزد بانک تجارت شعبه پیروزی شیراز مربوط به 8 فقره قرارداد تسهیلات مالی که با تلاشهای مستمر صورت گرفته توسط هیئت مدیره و تیم مدیریتی شرکت طی سال گذشته به منظور تعیین تکلیف و تسویه بدهی مذکور و به دلیل عدم امکان تأمین نقدینگی لازم جهت پرداخت و تسویه از طرف شرکت و از طرفی جهت کنترل افزایش بدهی موصوف، تصمیم به تهاتر آن بدهی با زمین متعلق به شرکت واقع در منطقه ویژه اقتصادی شیراز گرفته شد که این مهم پس از انعقاد صلح نامه فیمابین شرکت کارخانجات مخابراتی ایران و رایزنی ها و جلسات متعدد با مدیران ارشد بانک تجارت استان فارس به سرانجام رسید و النهایه بدهی شرکت به مبلغ 3.380 میلیارد ریال با 105.370 مترمربع زمین به ارزش معادل بدهی فوق الذکر تهاتر و نقل و انتقال آن نیز صورت پذیرفته که پس از طی فرایند و مراحل اداری مربوطه از طرف بانک تجارت، آزاد سازی وثائق شرکت و تسویه نهایی بدهی مذکور در دفاتر آن بانک صورت خواهد پذیرفت که آثار مالی آن درصورتهای مالی حسابرسی شده سال 1403 مشهود و قابل ملاحظه خواهد بود. شایان ذکر است تیم مدیریتی شرکت کارخانجات مخابراتی ایران با توافقی تاریخی با بانک تجارت، موفق به تعیین تکلیف میزان بدهی موصوف و تسویه بدهیهای سنواتی مذکور خود گردید. این توافق نه تنها مانع رشد بدهی های انباشته شده ناشی از جرائم، وجه التزام و سودهای متعلقه شده است که با تهاتر دارایی های غیر مولد شرکت، مسیر کاهش زیاندهی و بازسازی بنیانها و ساختار صورتهای مالی این شرکت صنعتی را هموار می نماید.
اطلاعات بیشتر
source