جروم پاول (Jerome Powell) – رئیس‌ فدرال رزرو – به این نهاد دستور داده است روند کاهش نیروی انسانی را آغاز کند. طبق یادداشتی که بلومبرگ (Bloomberg) به آن دست یافته، پاول گفته که فدرال رزرو در طول ۲ سال آینده، ۱۰٪ از نیروی کار خود را کاهش خواهد داد.

به گزارش میهن بلاکچین، در حال حاضر این نهاد نزدیک ۲۴,۰۰۰ کارمند دارد. جروم پاول گفته است که برای اجرای این برنامه، پیشنهاد بازنشستگی داوطلبانه با تاخیر به کارکنان سالخورده‌ای داده می‌شود که تا سال ۲۰۲۷ شرایط بازنشستگی را دارند.

هشدار پاول درباره شرایط سخت اقتصادی

پاول در این یادداشت نوشت:

تجربه در اینجا و دیگر نهادها نشان داده که برای هر سازمانی، بررسی دوره‌ای منابع انسانی و ساختار آن مفید و سالم است.

رئیس‌ فدرال رزرو همچنین توضیح داد که این اولین‌بار نیست که فدرال رزرو چنین تغییراتی ایجاد می‌کند. او افزود که به تمامی بخش‌های مدیریتی این سیستم گفته شده تا مشاغل را ادغام کنند، روندهای کاری را به‌روزرسانی نمایند و مطمئن شوند که ساختار سازمانی متناسب و کارآمد باقی بماند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که دولت ترامپ خواستار کاهش هزینه‌ها در تمام آژانس‌های فدرال است. کمپین کاخ سفید برای کاهش مخارج توسط ایلان ماسک رهبری می‌شود؛ شخصی که اخیراً به ریاست وزارت بهره‌وری دولت (D.O.G.E) منصوب شد.

ایلان ماسک قبلاً گفته بود که فدرال رزرو بیش از حد و به‌طرز غیرعقلانی، نیروی انسانی دارد. پاول در یادداشت خود نامی از ماسک یا آن وزارتخانه نبرد، اما هم‌راستایی اقدامات به‌وضوح دیده می‌شود.

جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو - منبع: ‌Britannica.com
جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو – منبع: ‌Britannica.com

پاول در کنفرانس پژوهشی توماس لاباخ (Thomas Laubach) که روز پنجشنبه در واشنگتن برگزار شد، درباره تغییرات اقتصادی کنونی و تاثیر آن بر سیاست‌های آینده فدرال رزرو صحبت کرد. او هشدار داد که نرخ‌های بهره در بلندمدت ممکن است در سطوح بالاتری باقی بمانند. او گفت که این نرخ‌ها بالاتر از مقداری می‌مانند که بازارها در دهه گذشته به آن عادت کرده بودند. او در سخنرانی خود گفت:

ممکن است وارد دوره‌ای شویم که شوک‌های عرضه بیشتر و شاید ماندگارتر از قبل شوند. این مساله چالشی جدی برای اقتصاد و بانک‌های مرکزی است.

پاول تاکید کرد که در چنین محیطی، کار فدرال رزرو سخت‌تر خواهد شد؛ چرا که نوسانات تورم ممکن است شدیدتر و غیرقابل‌ پیش‌بینی‌تر از دهه ۲۰۱۰ باشد.

پاول یادآوری کرد که فدرال رزرو پس از بحران مالی سال ۲۰۰۸، نرخ بهره را به‌مدت ۷ سال نزدیک به صفر نگه داشت. اما آن دوران به پایان رسیده است. پاول به‌وضوح گفت که نرخ‌های فوق‌العاده پایین، به این‌ زودی‌ها باز نخواهند گشت.

از دسامبر ۲۰۲۴، فدرال رزرو نرخ بهره معیار خود را در بازه ۴.۲۵٪ تا ۴.۵٪ نگه داشته است. این نرخ هم‌اکنون حدوداً ۴.۳۳٪ است.

پاول به‌طور مستقیم به تعرفه‌های تجاری ترامپ اشاره نکرد، اما اخیراً گفته که تعرفه‌ها می‌توانند باعث کند شدن رشد اقتصادی و افزایش تورم شوند. البته او اعتراف کرد که ارزیابی تاثیر دقیق این سیاست‌ها سخت است؛ چرا که ترامپ به‌تازگی در بازه‌ ۹۰ روزه مذاکراتی، اجرای بخش‌های شدیدتر این تعرفه‌ها را متوقف کرده است.

این وضعیت باعث شده که فدرال رزرو مجبور به انتخاب میان ۲ هدف متضاد – کاهش تورم یا حفظ بازار کار – شود. تا این لحظه، پاول هیچ نشانه‌ای از تمایل به کاهش نرخ بهره نشان نداده است. این در حالی است که در سال گذشته، نرخ بهره به اندازه ۱٪‌ کاهش یافته بود.

بازنگری دوباره در سیاست‌های کلان فدرال رزرو

جروم پاول علاوه بر موضوع نرخ بهره و کاهش نیرو، اعلام کرد که فدرال رزرو بررسی مجدد چارچوب سیاست‌گذاری خود را آغاز کرده است. این چارچوب، فرآیندهایی را مشخص می‌کند که بانک مرکزی بر اساس آن تصمیم‌گیری می‌کند. آخرین‌بار این چارچوب در سال ۲۰۲۰ مورد بازنگری قرار گرفته بود.

در بازنگری پیشین، فدرال رزرو سیاست «هدف‌گذاری انعطاف‌پذیر نرخ تورم میانگین» را اتخاذ کرد. این سیاست به فدرال رزرو اجازه می‌داد برای مدتی، نرخ تورم را بالاتر از ۲٪ نگه دارد تا اشتغال افزایش پیدا کند. اما این سیاست دوام چندانی نداشت. با شیوع بیماری کرونا و افزایش سریع قیمت‌ها، فدرال رزرو مجبور شد نرخ بهره را افزایش دهد.

پاول اکنون اعلام کرده که در بازنگری جدید، بانک مرکزی بر این امر تمرکز خواهد داشت که چگونه باید با شرایطی روبه‌رو شود که در آن تورم یا رشد اشتغال از اهداف تعیین‌شده پایین‌تر هستند. او به‌صراحت پذیرفت که اشتباهاتی در گذشته صورت گرفته است.

در سال ۲۰۲۱، پاول و برخی دیگر از مقامات فدرال رزرو افزایش قیمت‌ها را موقتی توصیف کردند و آن را به اثرات همه‌گیری نسبت دادند. اما این تصمیم اشتباه بود و پیامدهایی منفی داشت.

حتی بدتر از آن، برخی مقامات فعلی فدرال رزرو اعلام کرده‌اند که چارچوب سیاستی سال ۲۰۲۰ اساساً بر تصمیمات آن‌ها تاثیر نداشته است. آن‌ها نرخ بهره را پایین نگه‌ داشتند، حتی زمانی که تورم به‌وضوح از کنترل خارج شده بود. اما نه به دلیل تبعیت از سیاست‌های رسمی، بلکه چون شرایط را اشتباه تحلیل کرده بودند.

source

توسط blogcheck.ir