دقایقی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، قانون جدید جینیِس (GENIUS) را امضا کرد، مدیرعامل‌های دو شرکت بزرگ صادرکننده استیبل‌ کوین تتر (Tether) و سرکل (Circle)، برنامه‌های خود را برای تطبیق با این قانون اعلام کردند.

به گزارش میهن بلاکچین، هر دو مدیر تلاش کردند ثابت کنند که شرکت آن‌ها برای انطباق با شرایط جدید نظارتی در آمریکا مناسب‌تر است.

تتر برای ورود قانونی به بازار آمریکا آماده می‌شود

پائولو آردوینو (Paolo Ardoino)، مدیرعامل شرکت تتر (Tether)، بزرگ‌ترین صادرکننده استیبل‌ کوینِ جهان، روز جمعه اعلام کرد شرکتش قصد دارد مطمئن شود که استیبل‌کوین USDT، توکن بومی دلاری این شرکت، با مقررات تعیین‌شده در قانون GENIUS برای صادرکنندگان خارجی مطابقت دارد و بنابراین می‌تواند در آمریکا معامله شود. USDT توسط شرکت تتر در کشور السالوادور صادر می‌شود.

آردوینو گفت:

ما تلاش خواهیم کرد تا مطمئن شویم با مسیر مخصوص صادرکنندگان خارجی در قانون GENIUS مطابقت داریم؛ عجیب است که بعضی‌ها فکر می‌کنند تتر قصد ندارد از این قانون تبعیت کند.

قانون GENIUS، از صادرکنندگان خارجی می‌خواهد که الزامات سخت‌گیرانه ضدپول‌شویی را رعایت کنند و ذخایر خود را تحت ممیزی‌های دقیق قرار دهند. ذخایر تتر تاکنون هرگز به‌طور کامل ممیزی نشده‌اند، اما آردوینو گفته که این شرکت قصد دارد در آینده این کار را انجام دهد.

وی افزود:

ما سه سال فرصت داریم تا این فرآیند را به‌درستی پیش ببریم و در این مسیر بسیار دقیق و متعهد عمل خواهیم کرد.

آردوینو در ماه آوریل (فروردین) گفته بود که تتر در حال بررسی ایجاد یک استیبل‌ کوین ویژه بازار آمریکا است تا بهتر بتواند با الزامات این کشور هماهنگ شود. در ماه‌های گذشته، روند تدوین قانون استیبل‌ کوین‌ها در کنگره با این سؤال همراه بود که آیا USDT که با ۱۶۱ میلیارد دلار ارزش بازار، استیبل‌ کوین غالب دنیاست، از بازار آمریکا کنار گذاشته خواهد شد یا نه.

آردوینو در روز جمعه اعلام کرد که تتر همچنان قصد دارد استیبل‌ کوینی مختص بازار آمریکا راه‌اندازی کند، اما هم‌زمان در تلاش است تا USDT را نیز طبق قانون GENIUS تأیید کند. به گفته او، این دو استیبل‌ کوین، مشتریان متفاوتی را در آمریکا هدف قرار می‌دهند؛ برای مثال، ممکن است USDT «عمدتاً» برای ارسال حواله به خارج از آمریکا استفاده شود.

آردوینو در این‌باره توضیح داد:

خیلی از مهاجران در آمریکا کار می‌کنند و خانواده‌هایشان در کشورهای دیگر زندگی می‌کنند.

رقابت در سایه؛ سرکل از موضع برتر قانونی خود دفاع می‌کند

تعهد تتر برای عرضه USDT در آمریکا تحت قانون GENIUS می‌تواند برای شرکت سرکل (Circle)، دومین شرکت بزرگ صادرکننده استیبل کوین در جهان، خوشایند نباشد. سرکل مدت‌هاست که خود را جایگزینی قانون‌مدارتر از تتر معرفی می‌کند.

با این حال، زمانی که جرمی آلر (Jeremy Allaire)، مدیرعامل سرکل، در روز جمعه از برنامه‌های تتر مطلع شد، واکنشی سرد نشان داد. او تأکید کرد که طبق قانون GENIUS، شرکت او از مزایای بیشتری بهره‌مند خواهد شد، چراکه سال‌هاست از چارچوب‌های قانونی پیروی کرده است.

آلر اظهار داشت:

فکر می‌کنم قانون GENIUS، روش کاری سرکل را تبدیل به قانون کرده است.

وی معتقد است که نهادهای بزرگ، به‌ دلیل اعتمادی که به سرکل دارند، با این شرکت همکاری خواهند کرد و این اعتماد، نتیجه سال‌ها تبعیت از قوانین در سراسر جهان است.

او ادامه داد:

طبق این قانون، فرصت‌های بیشتری برای ما فراهم خواهد شد؛ زیرا از دنیای معاملات کریپتویی خارج از مرزها، وارد دنیای ارز دیجیتال دلاری قانونی می‌شویم که در نظام مالی رسمی یکپارچه شده است.

اگرچه تتر و سرکل دو رقیب سرسخت هستند که بارها یکدیگر را هدف انتقاد قرار داده‌اند، اما مدیران این دو شرکت به‌ندرت در یک مکان حضور پیدا می‌کنند. مراسم امضای قانون GENIUS در کاخ سفید، فرصتی نادر برای چنین حضوری بود؛ جایی که آردوینو و آلر، هر دو پشت سر ترامپ ایستاده بودند و او این لایحه را امضا می‌کرد.

چند لحظه بعد، این دو نفر در حالی‌ که حدود ۶ متر از هم فاصله داشتند، در مقابل کاخ سفید با خبرنگاران صحبت کردند؛ اما حتی به یکدیگر سلام هم نکردند.

source

توسط blogcheck.ir