مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارد از هفته آینده بررسی سه لایحه مربوط به حوزه رمزارزها را آغاز کند که یکی از آن‌ها لایحه‌ای برای تعیین ساختار بازار ارزهای دیجیتال موسوم به کلاریتی (CLARITY) است.

به گزارش میهن بلاکچین، الیزابت وارن (Elizabeth Warren) – سناتور ایالت ماساچوست – هشدار داده که تصویب این قانون می‌تواند به شرکت‌های سهامی عام مانند تسلا و متا اجازه دهد از قوانین کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) طفره بروند.

آغاز بررسی لایحه CLARITY در مجلس نمایندگان آمریکا

وارن در روز چهارشنبه در جلسه کمیته بانکداری سنا با موضوع ساختار بازار رمزارزها اعلام کرد که اصولاً با وضع قوانین قوی‌تر برای دارایی‌های دیجیتال که منجر به تقویت نظام مالی آمریکا شود، موافق است. اما در مورد لایحه CLARITY ابراز نگرانی کرد و گفت این قانون ممکن است راهی برای فرار شرکت‌های غیرکریپتویی از نظارت قانونی باز کند. او گفت:

براساس لایحه مجلس، یک شرکت سهامی عام مثل متا یا تسلا می‌تواند به سادگی تصمیم بگیرد سهامش را روی بلاکچین قرار دهد و — تمام! از همه مقررات SEC خلاص شود. این مشکلی جدی برای کشور ماست.

سخنرانی الیزابت وارن در روز چهارشنبه - منبع: US Senate Banking Committee
سخنرانی الیزابت وارن در روز چهارشنبه – منبع: US Senate Banking Committee

سناتور وارن همچنین نسبت به تأثیرگذاری احتمالی متا بر قانون‌گذاران در بررسی لایحه‌ای دیگر به نام جینیس (GENIUS) – راهنمایی و توسعه نوآوری ملی در حوزه استیبل کوین‌ها – هشدار داد؛ زیرا این شرکت پیش‌تر قصد عرضه یک استیبل کوین اختصاصی را اعلام کرده بود.

لایحه کلاریتی، به همراه لایحه جینیس و لایحه دیگری که توسعه ارز دیجیتال بانک مرکزی آمریکا (CBDC) را محدود می‌کند، از روز دوشنبه در دستور کار مجلس نمایندگان قرار می‌گیرند.

بحث تضاد منافع در حوزه کریپتو

این جلسه روز چهارشنبه، یکی از نخستین دفعاتی بود که سناتورهای آمریکایی به طور جدی درباره ساختار بازار رمزارزها بحث کردند. رهبران سنا قصد دارند تا سپتامبر این قانون را به تصویب برسانند.

برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse) – مدیرعامل ریپل – به همراه چند عضو پیشین کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) در این جلسه حضور داشتند و دیدگاه خود را نسبت به قانون‌گذاری رمزارزها بیان کردند. او در اظهارات خود گفت:

بیش از ۵۵ میلیون آمریکایی در اقتصاد رمزارز فعال هستند که ارزش کل بازار آن اکنون به ۳.۴ تریلیون دلار می‌رسد. وجود یک چارچوب قانونی هوشمند برای ساختار بازار رمزارز ضروری و مدت‌هاست که به تعویق افتاده است.

ریچارد پینتر (Richard Painter) – مشاور پیشین اخلاق در کاخ سفید که به دعوت وارن در این جلسه حاضر شده بود – افزود:

ما نمی‌توانیم اجازه دهیم کسانی که مسئول تصویب یا اجرای قوانین هستند، خودشان در این حوزه تضاد منافع داشته باشند. اگر قرار است قانون‌گذار حوزه کریپتو باشید، باید از سرمایه‌گذاری در آن دست بکشید.

وارن و پینتر به‌طور خاص دونالد ترامپ را هدف انتقاد قرار دادند و به ارتباط او با صنعت رمزارز، از جمله فعالیت‌های شرکت ورلد لیبرتی فایننشال (World Liberty Financial) – وابسته به خانواده‌اش – و عرضه میم کوین شخصی‌اش به نام آفیشال ترامپ (Official Trump) اشاره کردند.

وارن جمهوری‌خواهان را متهم کرد که در پاسخ به فشار لابی‌های رمزارزی، امتیازاتی به این صنعت داده‌اند و از پرداختن به «فساد ترامپ» در این حوزه سر باز می‌زنند.

براساس گزارش بلومبرگ (Bloomberg) در تاریخ ۲ جولای (۱۱ تیر)، دونالد ترامپ تنها در چند ماه گذشته از محل سرمایه‌گذاری‌های رمزارزی خود، حداقل ۶۲۰ میلیون دلار به دارایی‌هایش افزوده است.

source

توسط blogcheck.ir