به گزارش شهر بورس، رضا جعفری، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز، ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به مدیرکل جدید غله و خدمات بازرگانی استان آذربایجان‌شرقی، بر اهمیت راهبردی صنعت غذا در امنیت غذایی و توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد.

وی ادامه داد: صنایع غذایی یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد کشور است که با ارزش افزوده بالا، سهم قابل توجهی در ایجاد اشتغال، صادرات غیرنفتی و پایداری امنیت غذایی دارد، در همین راستا کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز تلاش می‌کند با رویکردی علمی و عملگرایانه، زمینه‌ساز حل مسائل و بهبود شرایط فعالان این حوزه شود.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز در ادامه با اشاره به سه‌نرخی بودن قیمت آرد، آن را یکی از چالش‌های جدی صنعت دانست و گفت: قیمت‌گذاری آرد در حال حاضر به سه شکل انجام می‌شود: آرد یارانه‌ای، آرد مخصوص صنایع ماکارونی و آرد آزاد برای صنف و صنعت.

تبلیغ درون‌خطی

این چندگانگی قیمت باعث بروز اختلاف شدید بین نرخ‌ها شده است؛ به‌طوری‌که فاصله قیمت آرد یارانه‌ای با آرد آزاد، بستر قاچاق و فساد را به‌وجود آورده و موجب بی‌ثباتی در تأمین مواد اولیه برای واحدهای تولیدی شده است.

وی با اشاره به افزایش قیمت گندم و آرد گفت: در حالی که قیمت داخلی گندم به‌طور قابل توجهی افزایش یافته و به نرخ‌های جهانی نزدیک شده، دولت همچنان اجازه واردات گندم و آرد را نمی‌دهد. از سوی دیگر، اعمال عطف به ماسبق در خصوص قیمت آرد و گندم، تولیدکنندگان را با مشکل جدی مواجه کرده است.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز، خواستار تخصیص کافی سهمیه گندم به واحدهای تولیدی شد.

در ادامه جلسه، گزارشی از سیمای کلی صنایع غذایی در استان و کشور، میزان اشتغال‌زایی، بهره‌وری و ظرفیت‌های این صنعت ارائه شد. همچنین اعضای کمیسیون نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه مشکلات تأمین مواد اولیه، محدودیت‌های ارزی، سیاست‌های تجاری دولت، و چالش‌های مرتبط با سامانه‌های توزیع آرد بیان کردند.

در پایان، احکام اعضای ثابت کمیسیون صنایع غذایی توسط رئیس کمیسیون، اعطا شد.

source

توسط blogcheck.ir