به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت تولیدی کوچین زیرمجموعه گروه سولیکو بوده و با ۱۹ سال تولید محصولات غذایی سهم ۱۷ درصدی بازار سس، آماده عرضه اولیه سهام در فرابورس شده است.

براساس این گزارش، “کوچین” که از سال 84 تاسیس شده، محصولات را تحت دو برند کاله و کوچین تولید می‌کند. برندهای کاله و ماک متعلق به شرکت سولیکو کاله و برندهای کوچین و کوچینا متعلق به شرکت کوچین است. 

رحمت‌اله عباسپور مدیر توسعه خدمات مالی تمدن در جریان نشست تخصصی این شرکت ۲۰۰ میلیارد تومانی به عنوان ارزش گذار این شرکت، اعلام کرد ارزش شرکت کوچین با ترکیب چهار روش مالی شامل جریان نقد آزاد سهامداران(FCFE)، تنزیل سود نقدی(DDM)، ارزش خالص دارایی‌ها(NAV) و نسبت قیمت به درآمد(P/E) محاسبه شده است.

نتایج نشان می‌دهد ارزش این شرکت پس از کسر آثار مالی به بیش 3 هزار میلیارد تومان می رسید و ارزش هر سهم نیز با توجه سرمایه اسمی ، ارزش هر سهم ۱۵,۱۳۸ ریال تعیین شده است.

پیش بینی شرکت، تولید ۱۳۰ تن سس در روز طی سال مالی جاری بوده و ظرفیت افزایش تولید تا ۲۰۰ تن در سال‌های آتی وجود دارد. نرخ فروش نیز متناسب با تورم داخلی و جهانی تعدیل شده و افزایش ۴۰ درصدی دستمزدها و ثبات نسبی نرخ دلار در فروش صادراتی در محاسبات لحاظ شده است.

بررسی عملکرد مالی کوچین هم حاکی از رشد قابل توجه بوده و فروش شرکت از ۲۰ هزار تن سال ۹۹ به ۳۴ هزار تن سال گذشته رسیده و حاشیه سود ناخالص از ۲۹ به ۳۲.۷ درصد بهبود یافته است. این شرکت ۸۸ درصد درآمد را از بازار داخلی و ۱۲ درصد را از صادرات به کشورهایی مانند عراق و امارات تأمین می‌کند.

چند آمار از زبان رئیس هیات مدیره

حسین خدابخشی رئیس هیئت مدیره شرکت کوچین هم رقابت شدید با برندهای قدیمی، وابستگی بخشی به مواد اولیه وارداتی و تأثیر پذیری از نوسانات ارزی را از جمله چالش‌های پیش رو معرفی و اعلام کرد: رکود اقتصادی ممکن است فروش محصولات غیر ضروری را کاهش دهد اما از سوی دیگر تقاضا برای سس به عنوان کالای مکمل غذای خانوار، فرصتی برای جبران این ریسک است.

طرح توسعه‌ای کوچین ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل به ۹۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد. احداث آزمایشگاه جدید و بروزرسانی تجهیزات تولید از جمله برنامه‌های آتی این شرکت است.

محصولات اصلی این شرکت انواع سس غذایی، زیتون پروده، انواع شور و محصولات غیر کنسروی و بسته‌بندی روغن‌ها و بطری از PET بوده و بیشترین ظرفیت تولید به انواع سس با ظرفیت اسمی سالیانه 111.2 هزار تن اختصاص دارد.

انتهای پیام

 

source

توسط blogcheck.ir