در حالی که آینده تیک تاک در آمریکا نامشخص است، یک ویژگی تازه در حال آزمایش است که برخی کارکنان را نگران کرده.
به گزارش تکراتو و به نقل از phonearena، با اینکه هنوز مشخص نیست TikTok در ایالات متحده چه سرنوشتی خواهد داشت، اما این اپلیکیشن محبوب در حال آزمایش یک قابلیت جدید است که ممکن است نظر کاربران را جلب کند. با این حال، برخی کارکنان شرکت از این ویژگی تازه راضی نیستند و حتی ابراز نگرانی کردهاند.
بر اساس گزارشی از The Information، TikTok در حال کار روی قابلیتی است که به کاربران امکان میدهد از طریق پیام مستقیم، عکس ارسال کنند. این اقدام در راستای تقویت بخش چت اپلیکیشن انجام میشود؛ بخشی که هنوز مثل پیامرسانهای محبوبی مانند Instagram یا Snapchat نتوانسته جایگاه پررنگی پیدا کند.
در حال حاضر، پیامهای مستقیم در TikTok فقط برای کاربران ۱۶ سال به بالا در دسترس است و تنها اجازه ارسال ویدیوهای داخل اپ، استیکر و پیام متنی را میدهد. ارسال تصاویر یا ویدیوهایی که در خود اپ ساخته نشدهاند، ممنوع است. علاوه بر امکان ارسال عکس، TikTok reportedly در حال کار روی اضافه کردن قابلیت ارسال پیام صوتی نیز هست.
با اینکه چنین قابلیتهایی میتوانند جنبه اجتماعی اپلیکیشن را تقویت کرده و کاربران را بیشتر درگیر نگه دارند، اما درون شرکت بحثهایی را برانگیختهاند.
تیمهایی که روی توسعه و رشد محصول کار میکنند، از این طرح حمایت کردهاند، اما بخشهای حقوقی و ایمنی، ابراز نگرانی کردهاند. دلیل اصلی نگرانی آنها، احتمال سوءاستفاده تصویری بهویژه از کاربران نوجوان است.
در بسیاری از کشورها، سوءاستفاده از تصاویر به مشکلی رو به رشد تبدیل شده. بسیاری از کلاهبرداران سعی میکنند با فریب نوجوانان، تصاویر خصوصی آنها را بهدست آورده و سپس از آنها اخاذی کنند.
این رفتار گاهی به نتایج تلخی ختم شده. طبق گزارش FBI، از اواخر ۲۰۲۱ تا اوایل ۲۰۲۳ بیش از ۱۳ هزار مورد از این نوع سوءاستفاده گزارش شده که حداقل ۲۰ مورد آن منجر به خودکشی شده است.
در پی این موارد، فشار بر شرکتهای فناوری برای محافظت از کاربران نوجوان افزایش یافته. برخی شرکتها مانند Meta با تار کردن تصاویر حساس برای کاربران جوان، قدمهایی در این راستا برداشتهاند. در همین حال، Snap نیز با شکایتهایی در ارتباط با نقش این پلتفرم در این نوع موارد روبهرو است.
TikTok در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد برای محافظت از کاربران، امکان ارسال تصاویر و ویدیو از طریق پیام مستقیم را غیرفعال کرده است. حالا اگر این سیاست تغییر کند، به نوعی تلاشی خواهد بود برای افزایش تعامل کاربران، اما در عین حال ریسک بالایی دارد که ممکن است جایگاه TikTok را بهویژه در آمریکا بیش از پیش تحتتأثیر قرار دهد.
TikTok که پیشتر هم بهدلیل ارتباط با چین مورد انتقاد و بررسیهای سیاسی و حقوقی قرار گرفته، با قانونی روبهرو است که در صورت عدم قطع ارتباط با مالکیت چینیاش، ممکن است به ممنوعیت کامل در آمریکا منجر شود.
source