به گزارش شهر بورس، رضا جعفری؛ رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز در این نشست با اشاره به شکل‌گیری دو کمیسیون جدید در اتاق بازرگانی ایران، از آغاز فعالیت‌های جدید در سطح ملی و استانی خبر داد و گفت: در حال حاضر، کمیسیون صنایع غذایی در اتاق های بازرگانی 6 استان برخوردار قرار است، وارد مرحله جدیدی از فعالیت شود.

جعفری با اشاره به اعلام آمادگی اتاق تبریز برای تشکیل این کمیسیون از اسفند ماه، تأکید کرد: هدف ما صرفاً تشکیل جلسات نیست؛ بلکه می‌خواهیم نشست‌هایی اثربخش، هدفمند و نتیجه‌محور داشته باشیم تا خروجی ملموسی برای صنعت غذا در استان رقم بزنیم.

مهر آیندگان

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز، با انتقاد از فقدان صنایع غذایی مادر  در استان گفت: با وجود مصرف بالای مواد اولیه در آذربایجان‌شرقی، هیچ کارخانه مادر در حوزه تولید شکر، روغن و دیگر محصولات پایه غذایی در استان وجود ندارد و این یکی از چالش‌های اساسی صنعت غذا در استان به‌شمار می‌رود.

جعفری در ادامه، با نگاهی به وضعیت اقتصادی آذربایجان‌شرقی، آن را نسبت به برخی دیگر از استان‌های کشور کم‌رمق و نگران‌کننده توصیف کرد و افزود: گرچه از ظرفیت‌های جغرافیایی و صنعتی زیادی صحبت می‌کنیم، اما واقعیت‌های موجود در حوزه صنعت و موانع درون‌سازمانی، نشان می‌دهد که مسیر توسعه به آسانی طی نمی‌شود.

وی از کارشناسان، مسئولان و ذی‌نفعان صنعت غذا دعوت کرد تا با حضور در جلسات آتی کمیسیون، با همفکری و هم‌افزایی، مشکلات صنعت غذایی استان را طرح و برای رفع آن، چاره‌اندیشی کنند.

جعفری در پایان با اشاره به برنامه زمان‌بندی کمیسیون گفت: در نظر داریم تا پایان امسال، حداقل ۱۰ جلسه تخصصی برگزار کرده و در آن‌ها درباره سیاست‌های کاری و راهکارهای توسعه صنعت غذایی استان تصمیم‌گیری کنیم.

source

توسط blogcheck.ir