به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
خیرالله خادمی در شانزدهمین نشست هماندیشی مدیران عامل شرکتهای گروه سرمایهگذاری مسکن به حادثه حادثه تاسف بار در بندر شهید رجایی بندر عباس اشاره و اعلام کرد: وضعیت مسکن در سالهای اخیر خاص بوده و قطعا طی سال جاری و آینده تحولات و چالش هایی در پیش خواهد بود و باید برای مدیریت این امر برنامهریزی کرد.
وی با اشاره به کمبود نقدینگی در دست مردم و پایین آمدن تقاضا برای خرید مسکن، گفت: برخی پروژهها به صورت نیمه تمام باقی مانده و سرمایههای زیادی در بخش مسکن محبوس شده و “ثمسکن” به عنوان برند انبوهساز باید با راهکاری مناسب از این بحران عبور کند آمار و اطلاعات دقیق در جلسات پایش عملکرد شرکتهای تابعه باشد تا با به دست آمدن برآوردی دقیق بتوان راهکارهای مناسب را پیشبینی کرد.
خادمی ادامه داد: مشکلات و چالشها در نشست با مدیران بانک مسکن مطرح و درخواست مساعدت شده و پیشنهادهایی هم برای تحقق برنامهها ارائه شده که با کمک مدیران بالادستی امید است محقق شوند. باید کمک مالی برای گذر از این بحران را تامین کرد و وظایف بانک مسکن و اهداف دولت، تامین مسکن برای مردم است و فعالیت گروه سرمایهگذاری مسکن نیز کاملا در همین راستا است.
وی با اشاره به دست باز بخشهای خصوصی افزود: رقابت با این شرکتها دشوار و نیازمند پشتیبانی بانک مسکن از گروه سرمایهگذاری مسکن است تا بتوان در این حوزه پیروز میدان شد. کیفیت ساخت در شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن موجب رغبت بیشتر مردم برای خرید شده اما باید در رقابت با بخش خصوصی که با قیمت و کیفیت پایینتر کار میکند، موفقتر از گذشته عمل کرد.
خادمی تاکید کرد: برای عبور از این مرحله و آزاد شدن سرمایه محفوظ در پروژههای نیمهکاره نیازمند حمایت بانک مسکن هستیم و دوستان باید در این برهه خاص پشتیبانی خاص از شرکتهای تابعه ثمسکن انجام دهند.
رئیس هیئت مدیره “ثمسکن” به جانمایی مناسب پروژههای گروه به عنوان یک مزیت و برتری نسبت به پروژههای نهضت ملی اشاره کرد و گفت: این پروژهها دقیقا نیاز اصلی جامعه را برطرف میکند.
خادمی از رایزنیها برای دریافت تسهیلات برای شرکتهای تابعه خبر داد و گفت: درخواست تسهیلات 3 تا 5 هزار میلیارد تومانی از بانک مسکن داریم تا بتوان حرکت جدیدی برای اتمام پروژههای نیمه کاره و فعالیتی برای شرکتها انجام داد. در این میان مدیران عامل شرکتهای تابعه باید پروژهها را براساس سود، زود بازدهی و نتیجه مثبت اولویت بندی کنند و با برنامهریزی هدفمند تسهیلات به پروژهها اختصاص داده شود.
انتهای پیام
source