چانگ‌پنگ ژائو (CZ)، بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین صرافی بایننس در رویداد Token2049 دبی دیدگاه‌ خود درباره ترکیب هوش مصنوعی با ارزهای دیجیتال را به اشتراک گذاشت. به عقیده ژائو، در حال حاضر تعداد زیادی ایجنت هوش مصنوعی با توکن‌های مختلف وجود دارند که اکثر آنها بی‌ارزش و بدون کاربرد واقعی هستند.

به گزارش میهن بلاکچین، ژائو در این رویداد علاوه بر مسئله هوش مصنوعی، درباره پذیرش ارزهای دیجیتال توسط کشورهای مختلف نیز صحبت کرد و از دولت‌ها خواست قبل از گران‌تر شدن ارزهای دیجیتال به فکر ایجاد ذخایر استراتژیک کریپتویی بیفتند!

انتقاد تند ژائو از ایجنت‌های هوش مصنوعی

cz
cz

مدیرعامل سابق صرافی بایننس در رویداد Token2049 در رابطه با وضعیت کنونی ایجنت‌های هوش مصنوعی گفت:

امروز انواع و اقسام ایجنت‌های هوش مصنوعی با توکن‌های مختلف وجود دارن، اما بیشتر اونا هیچ کاربرد واقعی ندارن. من دنبال ایجنت‌هایی هستم که واقعاً مفید باشن و بتونن کمک واقعی ارائه بدن.

به عقیده ژائو، امروزه برخی از پلتفرم‌ها تنها با فشردن یک دکمه به کاربر اجازه می‌دهند تا توکن هوش مصنوعی خود را بسازد:

۹۹/۹۹٪ این توکن‌ها بی‌مصرف هستن. چیزی که ما واقعاً نیاز داریم، ایجنت‌هایی هستن که بتونن کار انجام بدن، مفید باشن و از رمزارز به‌صورت واقعی استفاده کنن.

به باور ژائو، هوش مصنوعی می‌تواند تجربه کاربری در اکوسیستم ارزهای دیجیتال را متحول کند و تعامل کاربران با بلاکچین را در حوزه‌هایی مانند برنامه‌های کاربردی، پشتیبانی مشتری، و مدیریت ریسک بهبود بخشد:

همه‌چیز تغییر خواهد کرد؛ از تجربه کاربری اپلیکیشن‌ها گرفته تا پشتیبانی مشتریان، بررسی ریسک و حتی روش‌های تعامل با بلاکچین.

ژائو معتقد است صنعت کریپتو پیش از پیشرفت‌های کنونی حوزه هوش مصنوعی صورت گرفته اما اکنون باید با آغوش باز به سمت پذیرش مزایای آن حرکت کند.

وی همچنین تاکید کرد که در پلتفرم آموزشی جدید خود به نام گیگل (Giggle) به طور گسترده از هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

از سوی دیگر، ژائو معتقد است که ارزهای دیجیتال به‌عنوان ابزار مالی اصلی برای هوش مصنوعی عمل خواهند کرد. وی در این باره می‌گویند:

ارزهای دیجیتال واحد پولی هوش مصنوعی خواهند بود. هوش مصنوعی قرار نیست کارت بانکی بکشد یا پیامک تایید دریافت کند. این مدل‌ها برای هوش مصنوعی جواب نمیدن. ارزهای دیجیتال روش پرداخت طبیعی اوناست.

به عقیده مدیرعامل سابق بایننس، در حال حاضر داده‌های اینترنتی که تاکنون برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی استفاده شده، به پایان رسیده است. با این حال، راه‌حل این چالش استفاده از فناوری بلاکچین است. در حقیقت ژائو معتقد است که در آینده این داده‌ها می‌توانند با استفاده از فناوری بلاکچین و با حفظ حریم خصوصی جمع‌آوری شوند و کاربران نیز قادر خواهند بود تا از داده‌های تولیدشده خود درآمد کسب کنند.

در این رویداد ژائو به سرعت پیشرفت شرکت‌های ارز دیجیتال نسبت به بیشتر شرکت‌های اینترنتی در گذشته اشاره کرد و پیش‌بینی کرد که پروژه‌های هوش مصنوعی با سرعت بالاتری توسعه پیدا کنند. همزمان، وی مدعی است که فناوری بلاکچین امکان کسب درآمد آسان‌تر را برای این شرکت‌ها فراهم می‌کند.

حمایت از پذیرش ارزهای دیجیتال در سایر کشورها

ژائو در این رویداد همچنین اعلام کرد که در حال مذاکره با ۱۲ کشور مختلف است تا به آنها در درک مزایای ارزهای دیجیتال و نحوه ترویج آن کمک کند. به گفته او، در شش ماه گذشته و به ویژه پس از تغییرات سیاسی در آمریکا، تحولات بزرگی در نگرش دولت‌ها به ارزهای دیجیتال مشاهده شده است.

به گفته ژائو، سیاست‌های دولت جدید آمریکا در حمایت از ارزهای دیجیتال و همچنین ایده ایلان ماسک برای استفاده از بلاکچین به منظور بهبود کارآمدی دولت یکی از دلایل اصلی این تغییر نگرش است. وی همچنین خاطرنشان کرد که کشورهایی مثل امارات نیز به دنبال بهره‌گیری از ابزارهایی مثل هویت‌های غیرمتمرکز هستند.

وی افزود:

امروز، بلاکچین فقط در بعد مالی و معاملات کاربرد داره اما میشه اون رو به ابعاد دیگری هم گسترش داد.

CZ اما می‌گوید که این کشورها در حال حاضر به دنبال تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال و محدود کردن آنها هستند. آنها می‌خواهند همه‌چیز را کنترل کنند. به عنوان مثال کیف پول‌های بومی داشته باشند یا سازمان‌های حضانتی یا دفاتر سفارش داخلی داشته باشند. با این حال، وی معتقد است این ایده‌ها مشکلات زیادی دارند:

اگه هر کشوری دفتر سفارش خود رو داشته باشه، نقدینگی به شدت کاهش پیدا میکنه.

ذخایر رمزارزی؛ کشورها باید زودتر وارد شوند

مدیرعامل سابق صرافی بایننس همچنین توصیه کرده که کشورها خیلی زود به قافله پذیرش ارزهای دیجیتال به عنوان ذخایر استراتژیک ملحق شوند چراکه اگر دیر بجنبند، مجبور می‌شوند در آینده این ارزها را با قیمت بسیار بالاری خریداری کنند.

وی پیشنهاد داده که برای مقادیر کم ذخایر، ابتدا کشورها از راهکارهای حضانتی حرفه‌ای بهره ببرند و در صورت افزایش حجم دارایی‌ها، به ذخیره‌سازی سرد اختصاصی روی بیاورند.

ژائو از کشورهایی مثل هنگ‌کنگ و بوتان به‌عنوان نمونه‌هایی مثبت در پذیرش رمزارز نام برد. اما اشاره کرد که در اروپا، به جز مونته‌نگرو، فعلاً کشورهای زیادی وارد این حوزه نشده‌اند:

اروپا انگار فعلاً از نقشه حذف شده است.

source

توسط blogcheck.ir