بیل آکمن (Bill Ackman)، سرمایه‌گذار میلیاردر حامی کریپتو، احتمال می‌دهد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای تعرفه‌های جنجالی پیشنهادی‌ خود را در تاریخ ۷ آوریل (۱۸ فروردین) متوقف کند یا به تعویق بیندازد.

به گزارش میهن بلاکچین، آکمن، بنیان‌گذار شرکت سرمایه‌گذاری Pershing Square Capital Management، در تاریخ ۵ آوریل (۱۶ فروردین) در شبکه اجتماعی X نوشت:

احتمالاً تلفن رئیس‌جمهور ترامپ مدام در حال زنگ خوردن است. واقعیت عملی این است که زمان کافی برای انجام توافق قبل از موعد اجرای تعرفه‌ها وجود ندارد.

آیا ترامپ برای توافق‌های بیشتر، اجرای تعرفه‌ها را به تعویق خواهد انداخت؟

بیل آکمن در ادامه اظهارات خود گفت:

در نتیجه، تعجب نخواهم کرد اگر صبح دوشنبه از خواب بیدار شوم و ببینم که رئیس‌جمهور اعلام کرده اجرای تعرفه‌ها را به تعویق انداخته تا زمان بیشتری برای انجام توافق‌ها داشته باشد.

در تاریخ ۲ آوریل (۱۳ فروردین)، ترامپ از طریق امضای یک فرمان اجرایی، ۱۰٪ تعرفه پایه برای واردات از همه کشورها وضع کرد که در تاریخ ۵ آوریل (۱۶ فروردین) اجرایی شد. قرار است تعرفه‌های متقابل و شدیدتر برای کشورهایی که بیشترین چالش تجاری را با آمریکا دارند، از ۹ آوریل (۲۰ فروردین) آغاز شود.

آکمن که پس از فروپاشی صرافی FTX در نوامبر ۲۰۲۲ (آبان ۱۴۰۱) گفته بود: «کریپتو آمده که بماند»، اعلام کرد که ترامپ با اعلام این تعرفه‌ها، توجه جهان و شرکای تجاری آمریکا را به خود جلب کرده و از این سیاست‌ها حمایت کرد؛ چرا که به گفته او، آمریکا طی چندین دهه قربانی یک «رژیم تعرفه‌ای ناعادلانه» بوده که به کارگران و اقتصاد این کشور آسیب زده است.

پس از اعلام تعرفه‌ها در تاریخ ۲ آوریل (۱۳ فروردین)، بازار سهام آمریکا در جلسه معاملاتی ۴ آوریل (۱۵ فروردین)، بیشتر از کل ارزش بازار کریپتو افت کرد. اینکه مقاومت بازار کریپتو بیشتر از بازار سهام آمریکا بود، توجه حامیان و منتقدان این صنعت را به خود جلب کرد.

چهره‌های برجسته‌ حوزه کریپتو، مانند آرتور هیز (Arthur Hayes)، بنیان‌گذار صرافی BitMEX و کامرون وینکلواس (Cameron Winklevoss)، هم‌بنیان‌گذار جمنای (Gemini) نیز اخیراً حمایت خود را از تعرفه‌های ترامپ نشان داده‌اند.

آکمن معتقد است تعویق اجرای این تعرفه‌ها، حرکتی منطقی از سوی ترامپ خواهد بود؛ نه فقط برای فراهم کردن زمان مناسب برای انجام توافق‌های احتمالی، بلکه برای اینکه شرکت‌ها با هر اندازه‌ای فرصت آماده شدن برای این تغییرات را داشته باشند. وی افزود:

اگر چنین کاری انجام نشود، این ریسک وجود دارد که افزایش شدید عدم‌اطمینان، اقتصاد را وارد رکود شدیدی کند.

آکمن همچنین اظهار داشت که تاریخ ۷ آوریل (۱۸ فروردین)، یکی از روزهای مهم در تاریخ اقتصادی آمریکا خواهد بود

.

source

توسط blogcheck.ir