به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
شرکت هامون نایزه پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۲۸ اسفند با نماد “هانیکو” در گروه ساخت محصولات فلزی به عنوان دویست و سی و هشتمین شرکت در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد تا در صف عرضه اولیه ۲۵ درصد سهام (فرایند عرضه اولیه و اختصاص به بازارگردان) بایستد.


معرفی شرکت


بر اساس این گزارش و طبق بررسی‌های بورس پرس، شرکت هامون نایزه ۱۷ به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان چدن نشکن در خاورمیانه با رویکرد تولید و تامین لوله و اتصالات چدن نشکن برای انتقال آب از مراکز تولید به نقاط مصرف سال ۸۵ و در زمینی به مساحت ۲۴ هکتار در شهر کاشان احداث و در سال ۸۷ به بهره‌برداری رسید. 


عمده فعالیت این کارخانه در بخش صنعت آب و فاضلاب جهت ایجاد شبکه‌های انتقال و توزیع آب و فاضلاب با ضریب اطمینان بسیار بالا در جهت حفاظت از سرمایه‌های ملی است. به طوری که شرکت با بهره‌گیری از جدیدترین فناوری‌های روز دنیا به عنوان دومین تولید کننده در جهان موفق به تولید لوله‌های چدن نشکن جدار نازک با نام تجاری LP در بخش توزیع آب با قیمت اقتصادی که جایگزین مناسبی برای لوله‌های پلی اتیلن شده است.


ظرفیت تولید سالانه شرکت ۱۰۰ هزار تن و عمده محصولات آن انواع لوله‌ها و اتصالات چدن نشکن از اندازه ۸۰ تا ۹۰۰ میلیمتر طبق استاندارد جهانی است. شرکت تولید لوله‌های اندازه ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ را از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ آغاز کرده و تا پایان نیمه اول سال ۱۴۰۱ محصولات جدید را به بازار عرضه می کند.پ


مشتریان محصولات صنعت آب شرکت شامل دو دسته از مشتریان میانی و نهایی است. مشتریان میانی شرکت‌های مهندسین مشاور هستند که کارفرماها مسئولیت طراحی خطوط توزیع و انتقال را به عهده آنها می‌گذارند. مشتریان نهایی که به عنوان خریدار شناخته می‌شوند در بخش داخل شرکت‌های آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب روستایی، شرکت‌های پیمانکار صنعت آب، شرکت‌های خصوصی دارای طرح‌های آبرسانی و در بخش صادرات موسسات و شرکت‌های پیمانکاری آبرسانی هستند.


ترکیب سهامداری و سرمایه شرکت


۵۷ درصد سهام به شرکت توسعه صنعتی مشفق، 34 درصد به شرکت توسعه و تامین شریف، 7 درصد به شرکت تدبیر فردای نیک و 2 درصد به سایر سهامداران، مدیران و کارکنان سایر اشخاص تعلق دارد.


سرمایه شرکت در بدو تاسیس یک میلیون تومان بوده که طی چند مرحله افزایش سرمایه به ۳۵۰ میلیارد تومان رسیده است. شرکت دارای ۵۳۳ نیروی انسانی است.


۵۷ درصد سهام به شرکت توسعه صنعتی مشفق، شرکت توسعه و تامین شریف ۳۴ درصد سهام، شرکت تدبیر فردای نیک ۷ درصد سهام، سایر سهامداران مدیران و کارکنان سایر اشخاص دو درصد دیگر سهام را دارند.


شرکت‌های آلیاژ گستر هامون، آرون آب، چدن سازان مشفق، آسین گستر مشفق، رنگین پوشش هامون، تامین آب کویر هامون جزو زیر مجموعه‌های شرکت بشمار می‌روند.


مقایسه با رقبا


رقیب اصلی شرکت در بازار داخلی شرکت لوله و ماشین سازی است.


شرکت 350 میلیارد تومانی در صف عرضه اولیه 25 درصدی ایستاد + مشخصات


 


 


 


 


صورت سود و زیان شرکت اصلی


شرکت 350 میلیارد تومانی در صف عرضه اولیه 25 درصدی ایستاد + مشخصات


 


 


 


سیاست تقسیم سود ۵ سال اخیر


سیاست شرکت در قبال تقسیم سود در سال‌های گذشته به صورت تقسیم حداکثری بوده اما در سال‌های گذشته بخشی از سود تقسیم شده در مجمع در قالب افزایش سرمایه به شرکت برگشت داده شده است. پیش بینی تقسیم سود سال‌های آینده نیز حدوداً ۷۰ درصد است.


شرکت 350 میلیارد تومانی در صف عرضه اولیه 25 درصدی ایستاد + مشخصات


 


 


ریسک تامین برق در فصل گرما


اکنون ۱۵ مگاوات حق انشعاب برق موجود پاسخگوی نیاز شرکت است اما تامین ۱۰ مگاوات برق از طریق احداث نیروگاه‌های CHP و یا خرید دیزل ژنراتورهای دائم الکار در حال مذاکره است.


برنامه فروش صادراتی


طی دو سال گذشته حدود ۶۰ تا ۷۵ درصد تولید و فروش شرکت در بخش صادرات است. بازارهای صادراتی شامل کشورهای همسایه و کشورهای حوزه CIS، کشورهای اروپایی مانند اوکراین، اسپانیا، روسیه و کشورهای آمریکای جنوبی مانند کشور پرو است.

انتهای پیام

 

source

توسط blogcheck.ir