به گزارش شهر بورس، یونس ژائله؛ رئیس اتاق تبریز در این نشست به اهمیت و نقش ویژه صنایع غذایی تاکید کرد و افزود: استان آذربایجان‌شرقی در این زمینه نقش فعالی در کشور بر عهده دارد.

وی افزود: عیلرغم ظرفیت بالای استان در حوزه صنایع غذایی، این میزان در مقایسه یا مقیاس جهانی رقم قابل توجهی نیست و ما باید تلاس کنیم تا توانمندی‌های بالفعل خود را بالقوه کنیم.

مهر آیندگان

ژائله با بیان اینکه جای کمیسیون صنایع غذایی در اتاق تبریز خالی بود، ابراز امیدواری کرد: با آغاز به کار این کمیسیون و گردهم‌آمدن و همفکری تمامی تشکل‌های ذیربط، مشکلات موجود احصاء و راهکارهای مناسب برای حل آن‌ها پیشنهاد شود.

وی گفت: در این زمینه می‌توان از ظرفیت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز بهره برد.

دیدار سرکنسول ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با رئیس اتاق تبریز

رئیس اتاق تبریز بر لزوم افزایش ارتباط واحدهای صنعتی با دانشگاه‌‌ها، تمرکز بر تولید محصولات دانش‌بنیان و جدید و به‌کارگیری مشاین‌آلات و تجهیزات به‌روز در این حوزه شد.

طاهر روحی؛ سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی در این نشست با بیان اینکه بیش از 90 درصد گردش مالی استان توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد، از آمادگی و اهتمام استانداری آذربایجان‌شرقی در راستای همراهی با اتاق تبریز برای حل مشکلات موجود خبر داد.

وی بروکراسی اداری را یکی از موانع فعالان اقتصادی دانست و گفت: در این زمینه استانداری آمادگی دارد تا در صورت نیاز ورود کرده و دستگاه‌های اداری را به حذف بروکراسی‌های زائد و همکاری بیشتر با بخش خصوصی ترغیب کند.

رضا جعفری؛ رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز با اشاره به اهمیت صنایع غذایی و وجود واحدهای متعدد تولیدی در استان، هدف از تشکیل این کمیسیون را شناسایی مشکلات فعالان این حوزه به صورت ریشه‌ای و کارشناسی‌شده عنوان کرد.

وی با بیان این مطلب از تدوین برنامه جامع و فراگیر در این کمیسیون برای بررسی دقیق مشکلات تمامی حوزه‌های مرتبط با صنایع غذایی با حضور تمامی انجمن‌های ذیربط خبر داد.

گفتنی است، در پایان این نشست از آقای سلیمانزاده تجلیل شد.

source

توسط blogcheck.ir