به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
حجت اله صیدی در همایش فصلی کانون کارگزاران بورس، نهادهای کارگزاری را قدیمی‌ترین نهاد مالی دانست که باید قوی‌تر شوند و اعلام کرد: کارگزاری‌ها برای توسعه به درآمد مستمر و مکفی نیاز دارند. مسئله چالش‌برانگیز در بنگاه‌ها قیمت‌گذاری است. باید در تعیین نرخ طوری عمل شود که هم مشتری را فراری ندهد و هم برای سود بنگاه مشکل ایجاد نشود. کارمزد کارگزاری‌ها هم از این قاعده مستثنا نیست. در این راستا کمیته‌ای مسئول بررسی موضوع درآمد و کارمزد کارگزاری‌ها می شود.


توکنایز کردن دارایی‌ها


بخش‌های مرتبط با سازمان بورس در حال بررسی توکنایز کردن دارایی‌ها هستند. باید تاریخی برای عرضه اولین صندوق مبتنی بر رمز دارایی تعریف شود. مشکل خاصی در این زمینه نیست و هر چقدر زودتر عملیاتی شود، بهتر است.


تاکید بر تحقق 3۰۰ تا 4۰۰ میلیارد دلاری بورس


باید هدف بورس 3۰۰ تا 4۰۰ میلیارد دلاری محقق شود. این امر با افزایش تعداد شرکت‌ها و ابزارها شدنی است.شرکت‌های زیادی در اقتصاد وجود دارند که دولت و سهامداران بزرگ آنها قصد ورود به بورس دارند و باید درباره آنها تصمیم‌گیری شود. اگر دارایی‌های بخش خصوصی و دارایی‌های بزرگ دولت وارد بورس و تعداد شرکت‌ها و ابزارها بیشتر شود، معاملات افزایش و ریسک‌ها کاهش می‌یابد.


باید با ورود شرکت‌های بزرگ به بورس، بهبود عملکرد شرکت‌ها، احصاء ارزش واقعی شرکت‌ها و توسعه ابزارها، ارزش بازار را به رقم تولید ناخالص داخلی نزدیک کرد.


مسؤولان بر حل مسائل بین‌المللی به نتایجی رسیدند. بحث حل و فصل موضوع FATF و مذاکرات برای رفع تحریم‌ها جدی‌تر شده است. بنابراین رستگاری در گرو بزرگ شدن بازار سرمایه است. این موضوع را باید جدی گرفت. بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست. شرکت های بزرگی مثل شرکت ملی نفت، پارس جنوبی و نظایر آن از منابع بزرگ ثروت ایران هستند و می‌توانند وارد بازار سرمایه شوند.


فعلا” تغییر دامنه نوسان در دستور کار نیست


در شرایط فعلی تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست. اکنون حفظ ثبات و آرامش و کنترل ریسک بازار سهام از مهم‌ترین مسائلی است که برای آن برنامه‌ریزی و هدف وجود دارد. سازمان بورس در صدد مدیریت ریسک‌های سیاسی و محیطی بازار سرمایه است. بعد از اینکه بازار به رونق بیشتر و ثبات رسید، دامنه نوسان بررسی و راجع‌به آن تصمیم‌گیری می شود.

انتهای پیام

 

source

توسط blogcheck.ir