به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
شرکت سایپا در سه ماهه دوم مهلت اعطایی از 7 اقدام و راهکارهای عملیاتی در راستای خرج از زیان خبر داد.


بر اساس این گزارش، “خساپا” به دنبال نامه ۱۰ بهمن در خصوص گزارش اقدامات انجام شده در سه ماهه دوم مهلت اعطایی (از اول آبان تا اول بهمن) در راستای خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت، اقدامات انجام شده و راهکارهای عملیاتی را به شرح ذیل اعلام کرد.


۱. پیگیری‌ها جهت تعیین نرخ محصولات جدید و افزایش نرخ محصولات در جریان تولید ادامه یافت که نتایج مثبتی به همراه داشت. از آن جمله می‌توان به افزایش نرخ محصولات خانواده ساینا، کوییک، اطلس و شاهین، افزایش نرخ خودرو ۱۵۱ تیپ DA بدون لاینر، افزایش نرخ محصول چانگان CS55 PLUS و تعیین قیمت خودرو تویوتا کرولا ۱.۸ ELIT اشاره کرد که همگی از طریق سامانه کدال به اطلاع عموم رسید.


۲. افزایش ۴۰ درصدی فروش قطعات یدکی برای خارج از گروه در سال ۱۴۰۳ با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بلا استفاده در شرکت‌ های گروه ادامه یافت و بر اساس برنامه ویژه تدوین شده و به منظور کاهش هزینه‌های جذب نشده در تولید، مقرر شد برای سال آتی این افزایش تا ۸۰ درصد در کلیه شرکت‌های گروه در نظر گرفته شود. در این راستا کلیه شرکت‌های گروه موظفند ظرفیت مازاد بر برنامه تخصیص داده شده تولید برای شرکت‌های خودروسازی گروه را در بازارهای غیر سایپایی و یدکی به بهره‌برداری برسانند.


۳. با توجه به برنامه استفاده از ظرفیت‌های موجود در زنجیره تامین گروه به منظور افزایش سطح داخلی‌سازی قطعات و جلوگیری از خروج ارز، مقرر شد پروژه‌های ساخت داخل در شرکت‌های سازه گستر و مگا موتور تعریف و راهبری شود. در خصوص پروژه‌های جدید این امر همچنان در دستور کار قرار گرفته و مذاکرات با زنجیره تامین در این خصوص صورت پذیرفته است.


۴. با هدف مدیریت منابع در اختیار این شرکت نسبت به پیاده‌سازی نظام مدیریت پروژه‌ها در سطح گروه و استانداردسازی مستندات پروژه اقدام کرد که نتایج حائز اهمیتی در شرکت سایپا و سطح گروه در خصوص کاهش مدت زمان انجام پروژه‌های توسعه‌ای صورت پذیرفت که می‌توان به عرضه محصولات جدید گروه شامل شاهین پلاس، شاهین CVT، اطلس و سهند در طی دو سال اشاره کرد.( متوسط مدت زمان ۴ ساله عرضه محصول به ۱۶ ماه کاهش یافت)


۵. در حوزه پذیرش و عرضه سهام شرکت‌های گروه در بازار سرمایه پس از پیگیری‌های صورت پذیرفته از ابتدای سال، مراحل آماده‌سازی شرکت‌ها جهت ورود به بازار سرمایه در حال انجام است.


۶. در حوزه تامین مالی از بازار سرمایه مذاکراتی با سازمان بورس در حال انجام است تا در صورت ارائه مجوز، تامین مالی بلند مدت از طریق انتشار اوراق بدهی به منظور تامین سرمایه در گردش تولید مجدداً در دستور کار قرار گیرد.


۷. در حوزه اصلاح ساختار مالی، انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها طبقات زمین، ساختمان، ماشین آلات، تجهیزات و سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت پس از تصویب در هیئت مدیره شرکت در ۱۱ آذر از طریق سامانه کدال به اطلاع عموم رسید. اکنون نیز این مهم طبق برنامه زمانبندی تعریف شده در حال انجام است تا پس از انجام تمامی فرایند خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت در شرکت سایپا صورت پذیرد.


شرکت سایپا از تمامی ظرفیت‌های موجود در راستای کاهش زیان انباشته یا افزایش سرمایه استفاده می‌کند تا در صورت برطرف شدن موانع و ایجاد شرایط بتواند اقدامات لازم جهت خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت را عملیاتی کند.

انتهای پیام

 

source

توسط blogcheck.ir