عضو هیئت رئیسه اتاق تبریز در هفتمین همایش استانی حمایت از حقوق مصرفکنندگان؛
به گزارش شهر بورس، رضا جعفری در هفتمین همایش استانی حمایت از حقوق مصرفکنندگان آذربایجان شرقی افزود: متاسفانه عدم تعاملات مالی ما با دنیا حداقل ۱۵ درصد قیمت تمام شده محصولات ما را بالا برده است و اگر بتوانیم در موضوع FATF گامهای مناسبی را برداریم، ۱۵ درصد قیمت تمام شده محصولات ما به نفع مصرف کننده پایین خواهد آمد.
وی با ذکر این نکته که ۹۵ درصد اقتصاد استان آذربایجان شرقی در دست بخش خصوصی است اضافه کرد: واحدهای تولیدی بخش خصوصی با هم به رقابت میپردازند، اما اگر محصولات با قیمت بالا بوده و کیفیت پایین تولید شوند مصرفکننده رغبتی برای خرید نخواهد داشت و فعلاً که وضعیت به این شکل است.
وی تاکید کرد: حمایت از تولیدکنندگان نباید فقط در قالب نظارت انجام گیرد؛ زیرا قانونگذار نیز به حمایت از تولیدکننده تاکید کرده است.
عضو هیئت رئیسه اتاق تبریز با انتقاد از اینکه مگر میشود، شب خوابید و صبح مشاهده کرد که نرخ دلار ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است، ادامه داد: باید بدانیم با قیمت دستوری نمیتوان به افزایش حجم تولید محصولات پرداخت؛ زیرا به طور حتم تولیدکننده متضرر خواهد شد.
جعفری با بیان اینکه قیمت اقلام جانبی و بستهبندی کالاهای تولیدی صنایع در روزهای اخیر ۲۵ الی ۳۰ درصد افزایش یافته است، تاکید کرد: اگر میخواهیم به نتایج متفاوتی در حوزه تولید دست یابیم باید اقدامات متفاوتتری را انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه نتیجه تمام اقدامات بخشهای دولتی و حاکمیتی تاکنون واضح و روشن است، بیان کرد: اگر این اقدامات خوب است، روند فعلی را ادامه دهیم، اما اگر وضعیت فعلی مورد قبول ما، کارآفرینان، تولیدکنندگان و مسئولان عالی رتبه نظام نیست پس باید افکارمان را تغییر دهیم.
عضو هیئت رئیسه اتاق تبریز با اشاره به نحوه پرداخت حقوق کارگری گفت: در کشور ما، نه مصرفکننده و نه تولیدکننده مورد حمایت نمی گیرند، هم کارگر پیدا نمیشود و هم مواد اولیه یافت نمیشود.
جعفری با بیان اینکه درد ما درون همین وزارت صمت است، متذکر شد: انتظار داریم سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان به معنای واقعی به حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده بپردازند و تنها در بُعد نظارتی فعالیت نکنن، زیرا آنقدر تشکیلات موازی نظارتی در سطح کشور داریم که باز هم با وجود آنها به جایی هم نرسیده ایم.
جعفری تولید محصولات با کمترین سود و نازلترین قیمت برای عرضه به مصرفکننده را وظیفه بخش خصوصی دانست و یادآور شد: این امر یک وظیفه اجتماعی برای همه ما تولیدکنندگان است، اما استدعا داریم سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان به معنای واقعی کلمه، حمایت از تولیدکنندگان را در دستور کار خود قرار دهد.
وی، یکی از مباحث ضروری حمایت از تولیدکنندگان استانها را موضوع فروش از طریق کِردیت کارت Credit Card دانست و خاطرنشان کرد: این مُدل از فروش اقساطی محصولات که در سایر کشورهای جهان موفقیتآمیز بوده و باید در ایران نیز با ورود بانک ها مورد اجرا قرار گیرد؛ زیرا در حال حاضر قدرت خرید مردم به طور چشمگیر کاهش یافته و خرید کالاهای ضروری به صورت اقساطی نیز مُیسر می گردد.
بزرگترین رویداد صنعت کفش ایران با حضور بیش از 600 برند مطرح ایرانی با شعار «با هم رشد کنیم» در محل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب تهران به همت انجمن کفش استان قم برگزار شد.
source