به نظر میرسد که دیوان عالی ایالات متحده هم با ممنوعیت تیک تاک در آمریکا موافق است. در این صورت میتوان گفت که این برنامه آخرین شانس خود را نیز از دست داده است.
پس از تصویب قانون ممنوعیت تیک تاک در آمریکا، بایتدنس هم در مقابل سعی کرد با مراجعه به دیوان عالی ایالات متحده جلوی اجرای این حکم را بگیرد؛ اما اکنون macrumors، گزارش جدیدی منتشر کرده که نشان میدهد آخرین امید تیک تاک هم واهی بوده است.
دیوان عالی هم با قانون ممنوعیت تیک تاک در آمریکا موافق است
آنطور که مشخص است دیوان عالی هم به واگذاری این پلتفرم به یک نهاد آمریکایی موافق است. بلومبرگ گزارش جدیدی منتشر کرده که نشان میدهد دیوان عالی آمریکا امروز پرونده تیک تاک را مورد بررسی قرار داده است.
بیشتر قضات اتفاق نظر داشتند که امنیت ملی ایالات متحده بر آزادی بیان ارجیت دارد. آنها همچنین اشاره کردند که جمعآوری دادههای کاربران در این برنامه و نفوذ دولت چین بر بایتدنس، شرکت مادر تیک تاک، موضوع حساس و نگرانکنندهای است. تیک تاک پس از تصویب قانون ممنوعیتش در این منطقه با بیان اینکه این قانون نقص حقوق قانون اساسی محسوب میشود، پرونده خود را به دیوان عالی ارجاع داد؛ اما آنطور که مشخص است دادگاه به این موضوع اهمیت نداده است.
قاضی النا کاگان به استدلالهای تیک تاک اشاره کرد و گفت:
این قانون تنها بر یک شرکت خارجی متمرکز است که حقوق متمم اول قانون اساسی [آزادی بیان] را ندارد.
قاضی جان رابرتس نیز گفت:
کنگره مشکلی با آزادی بیان ندارد، اما با جمعآوری این حجم از اطلاعات درباره 170 میلیون کاربر تیکتاک توسط یک دشمن خارجی مشکل دارد.
او در ادامه به نفوذ چین بربایتدنس اشاره کرد و گفت: «آیا ما باید این واقعیت را نادیده بگیریم که شرکت مادر [ByteDance] موظف به انجام کارهای اطلاعاتی برای دولت چین است؟»
بر اساس مصوبه جدید، تیک تاک تا 19 ژانویه فرصت دارد که مدیریت برنامه خود را به یک نهاد آمریکایی واگذار کند. در واقع این برنامه سعی داشت با طرح شکایتی جدید جلوی اجرای حکم را تا تکمیل فرآیند تجدید نظر بگیرد؛ اما دادگاه پیشاز این تاریخ رسیدگی به پرونده را آغاز کرد.
اگر دیوان عالی هم با ممنوعیت تیک تاک در آمریکا موافقت کند، توزیع این اپلیکیشن از تاریخ 19 ژانویه متوقف خواهد شد. البته کاربرانی که قبل از این تاریخ این برنامه را در گوشی خود نصب کردهاند همچنان میتوانند به فعالیت خود ادامه بدهند؛ اما به مرور زمان چون بهروزرسانی جدیدی منتشر نمیشود، دسترسی آنها نیز متوقف خواهد شد.
در مقابل بایتدنس هم اعلام کرده که فروش این شرکت امکانپذیر نیست و چین هرگز با واگذاری تیکتاک و الگوریتم آن موافقت نخواهد کرد.
source