چه خبر از وانت سایپا آریا با کد ۳۵۱ ؟ باز هم وعده های تیموری باد هوا بود؟

پیکاپ سایپا ۳۵۱
پیکاپ سایپا ۳۵۱

در این محتوا به سراغ پیکاپ سایپا ۳۵۱ آمده ایم؛ خودرویی که تیموری سال ۱۴۰۲ وعده آن را داد.


تیگو 8 پلاگین


تیگو 8 پلاگین

سال ۱۴۰۲ بود که مدیرعامل اسبق سایپا یعنی تیموری وعده داد که این شرکت در حال طراحی و مهندسی وانت ۳۵۱ بر پایه پلتفرم مشترک با خودروی آریا است. در آن نشست خبری تیموری با قاطعیت اعلام کرد که سال ۱۴۰۳ این وانت به صورت تک و دوکابین در بازار عرضه خواهد شد، اما اکنون که در سه ماهه پایانی ۴۰۳ به سر می بریم، این وانت که نیامده هیچ، حتا همچنان خبری از خود آریا هم نیست!

سایپا ۳۵۱

طبق وعده آقای تیموری، در سال جاری قرار بود شاهد عرضه سایپا ۳۵۱ باشیم. خودرویی که پلتفرم مشترکی با آریا و شاهین داشت و قرار بود در دو نوع تک و دوکابین عرضه شود.

این خودرو قرار بود در کنار سایپا ۱۵۱ (پراید وانت) و سایپا ۲۵۱ (وانت خانواده تیبا)، خانواده وانت های سبک سایپا را کامل کند و به نوعی به صورت جدی تر نسبت به ۱۵۱، به رقابت با آریسان ۲ بپردازد.

البته طبق آن‌چه تیموری می‌گفت، خودروی وانت سایپا ۳۵۱ به لطف شاسی مجزا، دیفرانسیل عقب بودن و توان حمل بار بیش از یک تُن، نسبت به آریسان، وانتی سنگین تر و در واقع با ظرفیت حمل بالاتر به حساب می آمد.

این خودرو قرار بود با موتور ۲.۰ لیتری M20 که تحت لیسانس میتسوبیشی بوده و قرار بود روی آریا نیز نصب شود، به بازار بیاید.

خودروسازان داخلی و وعده های دروغین

در بین دو خودروساز داخلی، وعده های دروغین کم کم در حال تبدیل شدن به امری رایج است و در این بین سایپا قطعاً دست برتر را دارد. خودروسازی که با گذشت چند سال از رونمایی اولیه هنوز نتوانسته است آریا را به بازار عرضه کند و باید گفت آریا نیامده، کاملاً رنگ و بوی قدیمی شدن به لحاظ ترندهای ظاهری را به خود گرفته است. پیکاپ آریا یا همان سایپا ۳۵۱ نیز از این قاعده مستثنا نبوده و باید آن را هم تا امروز صرفاً یک وعده دروغین دانست. خودرویی که قرار بود سال ۱۴۰۳ عرضه شود، اما اکنون در سه ماهه پایانی ۱۴۰۳ حتا ردی از آن هم در شرکت نیست. در حالی که ساده ترین پیکاپ های چینی ها و به قول معروف دست‌گرمی‌شان می شود T8 و T9 و چانگان هانتر پلاس، ما هنوز در ساخت سایپا ۱۵۱ و آریسان ۲ نیز به طور کامل نتوانسته ایم موفق و بی ایراد ظاهر شویم و صرفاً سعی داریم با «حلوا حلوا کردن، دهان‌مان را شیرین کنیم» و خود را خودروساز نشان دهیم. در این بین عده ای دلال نیز جای مصرف کننده واقعی را گرفته اند و تقاضای این خودروهای از رده خارج را در بازار بالا برده، خودروساز را خشنود ساخته و جیب خود را پر پول می کنند.

رندر تصاویر: علیرضا کریمی

source

توسط blogcheck.ir