مراسم افتتاح پروژه توسعه فیبرنوری ایرانسل در شهرهای دهدشت و چرام کهگیویه و بویراحمد چند روز پیش با حضور مسئولین مرتبط برگزار شد.
در جریان این مراسم که روز پنجشنبه برگزار شده بود ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل توضیحاتی در خصوص پروژه فیبرنوری منازل و کسبوکارهای شهرهای دهدشت و چرام و سایت ارتباطی روستایی ایرانسل در روستای صدراله استان کهگیلویه و بویراحمد ارائه دادند.
پروژه توسعه فیبرنوری ایرانسل به کهگیلویه و بویراحمد رسید
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص پروژه توسعه فیبرنوری ایرانسل توضیح داد:
ما امروز شاهد زحمات شرکت ایرانسل برای ایجاد زیرساختهای ارتباطی کشور هستی. این اقدامات نشان از یک عزم ملی دارد. از دو منظر نگاه دولت چهاردهم به این موضوع متفاوت است. ما زمانی میتوانیم بگوییم اقدامی انجام شده است که مردم احساس رضایت کنند و صرف پوشش کافی نیست. اینکه ما بتوانیم فیبرنوری را به ۳۰۰ متری مشترک برسانیم یعنی مشترک تحت پوشش قرار گفته است اما چیزی که ما دنبال آن هستیم اتصال است.
وی افزود: «به عنوان مسئول در حوزه ارتباطی به خاطر کافی نبودن و مطلوب نبود وضعیت و توسعه ارتباطات در استان کهگیلویه و بویراحمد از مردم عذرخواهی میکنم. قرار است در کنار همکاران این استان را به یک استان اصلی از نظر زیرساختی، اتصال و ارتباطی تبدیل کنیم.»
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل نیز در جریان این مراسم گزارشی از پروژه توسعه فیبرنوری ایرانسل در استان کهگیلویه و بویراحمد ارائه داد. او در این باره توضیح داد:
تمام شهرهای اصلی این استان به زودی به زیرساخت فیبرنوری پهنباند تجهیز میشوند. امروز این طرح با مشارکت اجرایی شرکت شاتل در منطقه دهدشت و چرام افتتاح میشود. گچساران و یاسوج هم در حال اجرای آن هستند که امیدورایم تا پایان سال به مرحله بهرهبرداری برسند.
او در ادامه با بیان اینکه فیبرنوری منازل و کسبوکارهای ایرانسل در شهرهای دهدشت و چرام با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان راهاندازی شده است، ادامه داد:
برای شهرهای دیگر این استان هم برنامهریزی انجام میشود و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ زیرساخت فیبرنوری تمام شهرهای اصلی استان به بهرهبرداری برسد. این قدم اول در ایجاد زیرساخت ثابت است و فیبرنوری روستایی هم در استان در حال پیگیری است.
یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست حضور داشت. او در این باره توضیح داد: «این خواست اصلی مردم است که بتوانند به زیرساخت مناسبی در حوزه ارتباطات دست پیدا کنند. تلاشهای زیادی اتفاق افتاده است و در صورت نهایی شدن هر کدام، چند هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میشود.»
رحمانی افزود:
متاسفانه از لحاظ شاخصهای کیفی، این استان وضعیت مناسبی ندارد و امیدواریم به زودی عدالت در ارائه خدمات به وجود بیاید و مردم بتوانند به طور یکسان از خدمات بهرهمند شوند. مردم تمام امورات خود را با توجه به دسترسی به ارتباطات انجام میدهند و توجه به این موضوع اهمیتی زبیادی در ارتقای سطح کیفیت زندگی مردم دارد.
در ادامه این مراسم امامجمعه دهدشت از مدیرعامل ایرانسل بابت توسعه زیرساختهای ارتباطی استان تقدیر کرد. او در ادامه از وزارت ارتباطات خواست به شکل ویژه به کهگیلویه و بویراحمد به عنوان منطقه کمبرخوردار، در زمینه تخصیص تسهیلات ویژه اشتغالزایی وزارت ارتباطات برای مناطق محروم، توسعه زیرساختهای 5G و فیبرنوری و تجهیز مراکز مخابراتی استان توجه کند.
در سال جاری در استان کهگیلویه و بویراحمد تا کنون هشت سایت روستایی به بهرهبرداری رسیده است
آنطور که گزارشها میگویند، وزیر ارتباطات و هیات همراه، در روستای صدراله شهرستان کهگیلویه، سایت ارتباطی ایرانسل در این روستا را افتتاح کردند. این سایت از لحاظ دسترسی در نقطهای کوهستانی پیچیده قرار داشته و به تکنولوژی نسل چهار تلفن همراه مجهز است. این سایت روستاهای حاجیموری، صدراله، دهابراهیم، سرتنگ هیگون، دهمنصور، دهرمضان، دهبردل، دهامیدوار، دهپاکل اله رضا و شهرک اکبرآبادرا تحت پوشش قرار میدهد تا ۲۲۴۹ نفر در قالب ۵۸۱ خانوار به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.
وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات در این باره توضیح داد: «در مجموعه سایتهایی که در این خصوص امروز شاهد بهرهبرداری هستیم هشت سایت را مجموعه ایرانسل برعهده داشتند و امیدواریم در این مسیر شتاب بیشتری داشته باشید.»
وزیر ارتباطات در ادامه ضمن از وضعیت کیفی محدوده شهر دهدشت انتقاد کرد و گفت: «با حضور میدانی فعالان این حوزه و رصد و پایشی که انجام میشود، زیرساختهای ارتباطی ایجاد شده و در سفر آتی شاهد ارتباطات باکیفیت و در شان مردم استان باشیم.»
مدیرعامل ایرانسل هم در ادامه اعلام کرد:
در سال جاری در استان کهگیلویه و بویراحمد تا کنون هشت سایت روستایی به بهرهبرداری رسیده و ۱۱ سایت جدید هم در برنامه توسعه قرار دارد که منتظر دسترسی برق و جاده است. سه سایت دیگر هم تا فروردین ماه به بهرهبرداری میرسد. ما با استاندار محترم نیز در ارتباط بودیم و بر این اساس، تعدادی هم سایت جادهای داشتیم که برخی تا بهار سال آینده بهرهبرداری میشوند.
وی افزود: «در مورد سایت حاضر، با توجه به طراحی انجام شده برای برقراری بهترین پوشش شبکه و با وجود محدودیتهای ارتباطی از لحاظ دید رادیویی، نقطهای در ارتفاعات این منطقه انتخاب شد که با توجه به موقعیت کوهستانی آن، با چالشها و مشکلات بسیاری در مرحله عملیات عمرانی و احداث سایت و تأمین شبکه برق مواجه شد و عملیات عمرانی آن، بیش از سه ماه به طول انجامید. در این طرح سه روستای فاقد پوشش، پوشش داده شدند، هفت روستا هم پوشش ضعیف داشتند که با این سایت پوششدهی کامل شد.»
او همچنین اظهار کرد: «ایرانسل در سال ۱۴۰۳ تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۱۴۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، در حوزه توسعه سایتهای ارتباطی روستایی سرمایهگذاری کرده است. شرابط این استان به جهت کوهستانی بودن و بارش برف و باران، توسعه روستایی را سخت و پرهزینه میکند. هر سایتی که در این استان زده میشود هزینه تمام شده آن تقریبا سه برابر سایتهای روستایی استانهای دیگر است. اما با این اوصاف ما تمام توان و انرژی را میگذاریم و این طرحها را در بقیه روستاها ادامه میدهیم تا وضعیت ارتباطی استان بهتر از قبل و فاصله تا متوسط کشوری کم شود.»
بیشتر بخوانید:
نظر شما در خصوص فیبرنوری ایرانسل چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید.
source