به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سایت پویش توسعه از تدوین کتاب «روایت پرویز پیران از مسئله توسعه در ایران» خبر داد.  

بر اساس این گزارش تا به حال روایت های هفت نظریه پرداز از مسئله توسعه در ایران استخراج شده و کتاب های آن توسط پویش فکری توسعه تدوین و منتشر شده است. روایت های:دکتر محمود سریع القلم،  دکتر مقصود فراستخواه، دکتر بایزید مردوخی، دکتر محمدرضا سرکار آرانی، استاد علی رضاقلی، استاد داریوش آشوری، و دکتر فرهنگ رجایی، و اینبار به عنوان هشتمین مجلد از این مجموعه به بررسی نظریه‌های پرویز پیران از مسئله توسعه در ایران پرداخته‌ شده است. 

 پرویز پیران، برخلاف بسیاری از متفکران ایرانی توسعه، مشغول نظریه‌آزمایی غربی نشده است. او با اینکه بر نظریات مختلف جامعه‌شناسی و توسعه کاملاً مسلط است، اما این را عمیقاً درک کرده که نظریه‌ای که می‌خواهد مسئله توسعه ایران را تبیین کند، می‌باید از زمینه و بافت تاریخی، فرهنگی و اجتماعی ایران بیرون بیاید. 

نگاه پرویز پیران به مسئله توسعه ایران، یک نگاه تلفیقی است. او با یک نگاه تاریخی، به طور همزمان، سه سطح را در تحلیل مسئله توسعه در ایران با یکدیگر تلفیق می‌کند و از دلِ آن، نظریه‌ای نوین درباره توسعه جامعه ایرانی ارائه می‌دهد.

نقطه عطف اندیشه دکتر پیران، خلق ایده دیالکتیک عام و خاص است. به باور پیران تا زمانی که در ایران، دیالکتیک عام و خاص شکل نگیرد، علوم اجتماعی بوم-نهاد نیز متولد نخواهد شد؛ چراکه در حال حاضر، با شرح آراء متفکران غربی علوم اجتماعی، صرفاً بازتولید این علوم در ایران رخ می دهد.این کتاب زیر نظر دکتر محسن رنانی و توسط دکتر وجیهه جلائیان، دکتر نریمان محمدی و دکتر مانی کلانی تدوین و آماده شده است. 

روایت پرویز به زودی توسط پویش فکری منتشر و رونمایی خواهد شد. اطلاع رسانی انتشار و مراسم رونمایی در کانال و در سایت پویش فکری توسعه صورت خواهد گرفت.

   روایت پرویز پیران از مسئله توسعه در ایران 

216216

source

توسط blogcheck.ir