به گزارش روزپلاس، مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در تیرماه 1403 برای گروه های مختلف را به شرح زیر اعلام کرد:
نان و غلات: در این گروه، اقلام شیرینی خشک با 2.3 درصد و رشته آش با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به خردادمه را داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با 3.3 درصد و گوشت گاو یا گوساله با 1.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با 0.3- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با 2.7 درصد و “دوغ پاستوریزه” با 2.5 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با 1.9- درصد و “روغن نباتی جامد” با 0.4- درصد میباشد.
میوه و خشکبار: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با 27.7 درصد ،سیب با 20.9 درصد و هندوانه با 13.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با 23.5- درصد است.
سبزیجات و حبوبات: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با 21.4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با 13.6- درصد، پیاز با 5.6- درصد و سیب زمینی با 5.2- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با 6.0 درصد و قند با 5.9 درصد میباشد.
source