به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،
عرفان کاظم‌زاده با بیان اینکه در هفته‌های گذشته بازار سرمایه در بحبوحه دوازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری در بلاتکلیفی و رکود خسته‌ کننده‌ فرو رفته بود به دنیای اقتصاد، اعلام کرد: پس از پایان انتخاب جز یک روز مثبت و هیجانی، تحرک مشخصی مشاهده نشد و نزول شاخص تا کانال 2.068 میلیون واحدی ادامه پیدا کرد.


در این میان بروز ریسک‌های گوناکون سیستماتیک و غیر‌سیستماتیک در روزهای گذشته در کنار عدم‌تغییر نرخ بهره بدون ریسک و عوامل دیگر به وضعیت رکودی بیش از گذشته دامن زد و کوچ سرمایه را به همراه داشت. با وجود اینکه دلار نیما روزهای گذشته در محدوده‌های ۴۴‌ هزار تومانی مورد معامله قرار گرفت اما رشد آن را نمی‌توان پرقدرت دانست.


چرا که طی چند هفته و به مرور اتفاق افتاده است. همچنین افزایش دلار نیما تنها یک عامل میان چند عامل اثرگذار بر بازار است و عوامل اثرگذار دیگر بر بازار همچنان تغییر بخصوصی نشان ندادند.


در شرایط فعلی نمی‌توان بر بالا بودن نرخ بهره بدون ریسک چشم پوشید. از طرف دیگر انتشار گزارش‌های نامطلوب صنایع به دلیل ناترازی‌ های حوزه برق، چالش جدیدی را به صنایع مرتبط القا کرده است. تا زمانی که ناترازی‌ها در حوزه انرژی کاهش نیابد، بهبود وضعیت صنایع و افزایش تولید آنها دور از انتظار خواهد بود.


باید منتظر ماند و دید کابینه اقتصادی دولت جدید پس از کسب رای اعتماد از سوی نمایندگان مجلس چه برنامه‌ها و اهداف مشخصی برای بخش‌های مختلف اقتصادی بخصوص بورس در نظر خواهد گرفت. پیش‌بینی می‌شود وضعیت رکودی بازار سرمایه تا انتهای ششمین ماه سال و مستقر شدن کابینه اقتصادی دولت ادامه‌دار باشد.

انتهای پیام

 

source

توسط blogcheck.ir