به گزارش شهر بورس، پست بانک ایران در طرح تسهیلاتی رحمت به متقاضیان واجد شرایط تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه پرداخت می‌کند.  مبلغ این وام برای اشخاص حقوقی به 750 میلیون تومان هم می‌رسد. متقاضیان دریافت وام رحمت پست بانک، باید برای ضمانت بازپرداخت این تسهیلات، ضامن رسمی با کسر از حقوق ارائه کنند. به علاوه بانک باید از وضعیت بدهکار نبودن و نداشتن سابقه چک برگشتی متقاضی نیز اطمینان حاصل کند.

جزئیات وام قرض الحسنه پست بانک

وام رحمت پست بانک، قرض الحسنه است و به غیر از چهار درصد کارمزد، سود دیگری برای آن لحاظ نشده است. متقاضی برای دریافت تسهیلات باید در حساب قرض الحسنه خود، حداقل ۱۰ میلیون تومان سپرده‌گذاری کند که البته این وجه در بانک مسدود نمی‌شود.

نسبت مبلغ وام به میانگین سپرده نیز از هفت درصد تا  ۳۰۰ درصد متغیر است. به علاوه، همان‌طور که پیشتر ذکر شد سقف این وام برای اشخاص حقیقی 300 میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی 750 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. مدت زمان بازپرداخت نیز به نسبت مدت سپرده‌گذاری و انتخاب وام‌گیرنده، بین ۶ تا 60 ماه متفاوت است.

نسبت تسهیلات به میانگین سپرده در این طرح بر اساس مدت سپرده‌گذاری و دوره باپرداخت اقساط تعیین می‌شود که در جدول زیر نمایش داده شد است.

وام 100 میلیون تومانی تعمیرات خودرو به چه کسانی تعلق می گیرد؟
وام 100 میلیون تومانی تعمیرات خودرو به چه کسانی تعلق می گیرد؟

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: برای نخستین بار در سازمان تاکسیرانی وام‌هایی را برای تعمیرات خودرو می‌دهیم، بسیاری از تاکسی‌ها در تهران وجود دارند که نواقصی در بخش‌های ایمنی فنی و آلایندگی دارند، اما مشمول طرح نوسازی نمی‌شوند، چراکه خودرو باید به سن فرسودگی یا سن 12 سال برسد.

نحوه دریافت وام قرض الحسنه 300 میلیون تومانی از پست بانک

هر قسط وام 300 میلیون تومانی چقدر است؟

این طرح قرض الحسنه است و فاقد هرگونه سود به غیر از چهار درصد کارمزد است. حال اگر سقف مبلغ دریافتی ۳۰۰ میلیون تومان و مدت زمان ۶۰ ماه برای بازپرداخت مبنی محاسبه قرار گیرند،‌ وام‌گیرنده باید ماهانه پنج میلیون و ۴۵۴ هزارتومان قسط به پست بانک پرداخت کند. همچنین در آخر مدت زمان سررسید، وام‌گیرنده درمجموع ۳۳۶ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان به پست بانک پرداخت خواهد کرد. افزون بر آن، ۲۰۰ هزارتومان نیز هزینه تشکیل پرونده و طی شدن مراحل اعتبارسنجی است که وام‌گیرنده باید به بانک بپردازد.

منبع: تجارت نیوز

source

توسط blogcheck.ir