ما در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان آشنا کنیم و اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با نورولوژی و بیماری های مرتبط با آن در اختیارتان قرار دهیم. مغز انسان در داخل حفره جمجمه قرار دارد و از طریق سوراخی به نام ماگنوم به بخش نخاع اتصال می یابد. در قسمت پایینی مغز، ساقه مغز قرار دارد که آن را گره حیات نیز می گویند، علت این نامگذاری به سبب نقش ویژه و حیاتی ساقه مغز می باشد. برخی از این فعالیت های حیاتی شامل: تنفس، ضربان قلب و فشار خون است که ساقه مغز ان ها را تحت کنترل قرار می دهد. مغز هر شخصی کاملا متفاوت با دیگری است و وزن آن رابطه مستقیی با وزن بدن وی دارد. طبق آمار به دست آمده، به صورت میانگین می توان گفت وزن مغز انسان بین 1250 و 1600 گرم متغیر می باشد.



نورولوژیست کیست؟

بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان باید در زمینه های مرتبط با مغز و اعصاب تخصص و مهارت های لازم را دارا باشد تا بتواند مناسب ترین خدمات را در اختیار بیماران خویش قرار دهد. برخی از تخصص های مهم که باید نسبت به آن ها مهارت های لازم را دارا باشد شامل: درمان سردرد، اختلالات خود ایمنی، درمان سکته مغزی و اختلالات عصبی عضلانی، اختلالات کورتکس، نورو آنکولوژی، نورولوژی سالمندان، نورولوژی کودکان، پرتوشناسی اعصاب و … می باشد.

نورولوژیست کیست؟

خصوصیات بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان

همانطور که می دانید، بیماری های مغز و اعصاب بسیار حساس هستند و باید پزشکی آن را تحت درمان قرار دهد که جزء بهترین ها باشد. حال منظور از بهترین بودن چیست؟ در این مقاله ما برخی از خصوصیات و ویژگی های بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان را شرح می دهیم تا به کمک آن ها مقصود ما را از بهترین بودن دریابید. از جمله این خصوصیات و معیارها عبارتند از:

  • نسبت به بیماران خویش احساس مسئولیت نماید و سلامتی آنها را جزء اولویت های خویش بداند و توجهی به مسائل مالی نداشته باشد.
  • طبق علم روز دنیا پیش رود و همواره در سمینارها و جلسات علمی متعددی شرکت نماید و دانش خود را همگام با تکنولوژی به روز نماید.
  • پزشکی را بهترین می دانیم که به پول و وقت بیماران ارزش قائل باشد و از انجام آزمایش های پرتکرار و بی دلیل که تنها هزینه های هنگفتی دارند و زمان طولانی سپری می شوند، جلوگیری به عمل آورد.
  • در صورتی پزشکی را جزء بهترین ها می دانیم که از سابقه، تجربه، تخصص و مهارت های ویژه ای برخوردار باشد و در حیطه فعالیت خویش بیماران بسیاری را مداوا نموده باشد.
  • باید در تصمیم گیری و تشخیص بیماری مهارت بالایی داشته باشد و تشخیص بیماری را تنها به روش های تصویربرداری بسنده نکند و از انواع روش ها برای تشخیص درست بیماری استفاده کند.
  • مطب و یا کلینیک در حال فعالیت بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان بهتر است، در مکانی واقع شده باشد که رفت و آمد به آنجا به آسودگی صورت گیرد.
  • متخصص مغز و اعصاب باید در بهترین بیمارستان دولتی در ایران خدمت رسانی کند تا بیماران به آسودگی از خدمات قابل ارائه ایشان بهره مند شوند.

عوامل تشدید کننده بیماری های نورولوژی

بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان خاطر نشان می کنند که عوامل مختلفی منجر به ایجاد بیماری های مغز و اعصاب می شوند و برخی از این عوامل به شرح زیر می باشند:

  • برخی از بیماری های مغزی همچون: بیماری هانتینگتون، دیستروفی عضلانی و بیماری ویلسون کاملا ژنتیکی هستند و طبق معاینه بالینی، بررسی سابقه خانوادگی و گاهی اوقات به کمک آزمایشات ژنتیک مورد تشخیص واقع می‌شوند.
  • این امکان وجود دارد که در اثر عفونت، واکنش خود ایمنی یا دلایل نامعلوم دیگر، تورمی در بخش مغز ایجاد شود که با گذشت زمان و عدم درمان پیشرفت نموده و سبب تحریک شدن و رسیدن آسیب به بافت مغزی می گردد. دو نوع از بیماری ‏های التهابی مغز را می توان به مولتیپل اسکلروزیس و واسکولیت اشاره نمود.
  • بروز بسیاری از عفونت ها، عوامل محیطی همچون: سموم سرب و جیوه، مصرف بیش از حد مشروبات الکلی
  • در صورتی که جریان خون به مغز کاملا مختل شود، سکته رخ می دهد و موجب از بین رفتن سلول های مغزی فرد شود، در صورتی که این بیماری شدت داشته باشد؛ این امکان وجود دارد که بر روی حرکت، گفتار و تفکرش تأثیر منفی بگذارد.
  • وجود تومورها در مغز، منجر می شوند تا اثرات منفی بر روی بافت ها و اعصاب وارد شود.
  • آسیب های نخاعی را نباید پشت گوش انداخت و آن ها را باید جدی گرفت، به این دلیل که در صورت پیشرفت مشکلات جبران ناپذیر بسیاری را ایجاد می کنند.
  • رژیم غذایی نامناسب و سوء تغذیه داشتن از دیگر عوامل تشدید کننده بیماری های مغزی می باشند.

10 تا از بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان را بشناسید!

فرق میان متخصص نورولوژی و متخصص اعصاب و روان

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، متخصص نورولوژی در واقع همان متخصص مغز و اعصاب است. متخصص اعصاب و روان نیز همان روانپزشک است. تخصص ها و مهارت های این دو متخصص کاملا متفاوت می باشد اما در برخی مواقع می توانند با همکاری یکدیگر برخی بیماری ها را مداوا نمایند و یا این که یکی از این متخصص ها می تواند بیمار خویش را به متخصص بعدی ارجاع دهد و این همکاری در میان پزشکان بسیار رایج است.

بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان ابتدا به کمک معاینه، برخی آزمایشات و تصویربرداری ها نوع مشکل را شناسایی می کند و سپس در زمینه انواع اختلالات دستگاه عصبی به روش های درمانی سعی در درمان بیماری می نماید و در سرکوب سازی علائم بیماری و تسریع در روند بهبودی کوشش می کند.

متخصص اعصاب و روان همانطور که از نام این تخصص مشخص است؛ طبق تخصص و مهارت های خود در زمینه بیماری های روانی فعالیت می کند و انواع اختلالات رفتاری، فکری و عاطفی را مورد بررسی و شناسایی قرار می دهد. ایشان سعی می کنند، بیمار خویش را به کمک جلسات مشاوره به طور کامل مداوا نمایند و وضعیت ذهنی و رفتاری بیماران خویش را ارزیابی و بررسی نمایند.

انواع بیماری های تحت درمان توسط نورولوژیست

معمولا یک نورولوژیست انواع بیماری های مرتبط با مغز و عصاب را تحت بررسی و درمان قرار می دهد که رایج ترین این بیماری ها به شرح زیر می باشد:

میگرن: یکی از شایع ترین بیماری های عصبی میگرن است که نوعی سردرد با درجات خفیف تا شدید می باشد. این بیماری در مواقع مختلف عود می کند و دردهای ناهنجاری را ایجاد می نماید. بیماری میگرن معمولا با اثرگذاری بر نیمی از مغز، به صورت دردی دارای ضربان، بین 2 ساعت الی 72 ساعت طول می کشد.

بیماری پارکینسون: در طبقه بندی بیماری های مزمن و فرسایشی_ تخریبی جای دارد و جزء خطرناک ترین بیماری های مغزی محسوب می شود. در بیماری پارکینسون سیستم اعصاب مرکزی به صورت کامل آسیب دیده و منجر به تاثیرات منفی در سیستم حرکتی فرد می گردد. به این طریق که ممکن است فرد در اثر لرزش زیاد، توان حرکتی خود را از دست دهد.

صرع: یکی دیگر از بیماری های سیستم اعصاب مرکزی، بیماری صرع است؛ فعالیت های غیر عادی مغز منجر به ایجاد تشنج می شود و در صورت پیشرفت این بیماری ممکن است فرد هوشیاری دوره ای خود را از دست دهد و رفتارهای غیر عادی بسیاری را از خود بروز دهد. لازم به ذکر است، اغلب افراد مبتلا به صرع بیش از یک نوع تشنج را تجربه می کنند.

بیماری ای ال اس یا اسکلروز جانبی آمیوتروپیک: طول عمر این بیماری حداکثر سه سال است. بیماری ای ال ای موجب ایجاد تأثیرات مخرب و پیشرونده بر سلول های مغز و نخاع و در نهایت بروز اختلال در عملکرد اعصاب کنترل کننده حرکت عضلات می شود. در صورتی که این بیماری پیشرفت نماید، فرد رفته رفته توانایی راه رفتن، لباس پوشیدن و به طور کلی انجام کلیه فعالیت های روزمره خود را از دست می دهد.

انواع بیماری های تحت درمان توسط نورولوژیست

اوتیسم: این بیماری به صورت مادرزادی و کاملا ژنتیکی از بدو تولد ایجاد می شود. طبق آمار به دست آمده، بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان خاطر نشان می کند که میزان درصد شیوع اوتیسم در پسران بیشتر از دختران است و لین بیماری معمولا از دو سالگی نمایان می شود.

آلزایمر: به دنبال این بیماری، سلول های مغزی، به ویژه سلول های بافت خاکستری مغز کاملا از بین می رود و منجر به کوچک شدن مغز می شود؛ نتیجه نهایی بیماری آلزایمر، از دست رفتن حافظه و فراموشی است.

مولتیپل اسکلروزیس: نام دیگر این بیماری ام اس است که در دسته بندی بیماری های پیش رونده و مزمن قرار می گیرد. این بیماری منجر به آسیب در غلاف های سلول های عصبی مغز و نخاع می شود و نشانه هایی همچون: بی حسی، فلج، اختلال در گفتار، ناهماهنگی حرکتی و عضلانی، احساس خستگی شدید و اختلال در بینایی فرد به وجود می آید.

تومورهای مغزی: تومورهای مغزی بسیار متنوع هستند و برخی بدخیم و کشنده و برخی خوش خیم هستند. معمولا با توجه به پیشرفت علم درمان این بیماری تا حد ممکن ایجاد شده و متخصصین از روش های جراحی یا رادیوتراپی جهت درمان استفاده می کنند.

کلام آخر

از شما عزیزان سپاسگزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید، سایت جراحتو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین دکتر نورولوژی در اصفهان آشنا کند و امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید و سودمند واقع شده باشد. در صورت داشتن سوال و یا مشاوره با شماره های ذکر شده تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است در صورتی که ساکن شهر تهران هستید و در جستجوی متخصص نورولوژی می باشید؛ پیشنهاد می کنیم به مقاله ما با عنوان بهترین دکتر نورولوژی در تهران مراجعه کنید و از لیست پزشکان و اطلاعات ارائه شده آن بهره مند شوید.

source

توسط blogcheck.ir