امروزه از هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلفی استفاده می‌شود؛ به نظر می‌رسد این‌بار فناوری به دریا نیز راه یافته است. ردیابی زیردریایی توسط هوش مصنوعی جدیدترین کاربرد این تکنولوژی بوده که سه کشور جهان قرار است از آن بهره ببرند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسئولان دفاعی آمریکا، انگلستان و استرالیا روز جمعه اعلام کردند که بخش نظارت و هواپیما‌های تهاجمی ارشد نیروی دریایی آمریکا قرار است به ردیابی زیردریایی چینی‌ها توسط هوش مصنوعی بپردازند. هوش مصنوعی با انجام الگوریتم خاصی بر اساس داده‌های ردیاب صوتی که ردیاب‌های این سه کشور جمع آوری کرده‌اند را به سرعت پردازش می‌کند.


ادامه مطلب در ادامه

بیشتر بخوانید:


ردیابی زیردریایی توسط هوش مصنوعی

این سه قدرت نظامی از الگوریتم‌های پیشرفته هوش مصنوعی استفاده می‌کنند تا داده‌های مربوط به شناوه‌های صوتی و شناسایی در زیر آب را پردازش کنند. این الگوریتم‌ها در سیستم‌های مختلفی که مثل هواپیمای P-8A Poseidon استفاده می‌شوند، نقش اساسی دارند.

این همکاری تنها بخشی از Aukus pillar ll به شمار می‌رود و این سه متحد قصد دارند تکنولوژی‌هایشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. مرحله اول این همکاری بیشتر بر توسعه توانمندی‌های بومی استرالیا در حوزه زیردریایی‌های هسته‌ای تمرکز دارد؛ گفتنی است که  استرالیا قصد دارد تا سال 2024 زیردریایی جدیدی تولید کند. در فاز دوم این آزمایش قرار است این سه متحد در هشت حوزه تکنولوژی از جمله تکنولوژی‌های کوانتومی، امنیت سایبری و سلاح‌های مافوق صوت با یکدیگر همکاری کنند.

ردیابی زیردریایی ها توسط هوش مصنوعی که بر اساس بیانیه Aukuspillarll بین این سه کشور در حال انجام است یکی از همکاری‌های بزرگ آمریکا برای مقابله با چین محسوب می‌شود.

براساس بیانیه مشترک للویت آستین، وزیر دفاع آمریکا، ریچیارد مارلز، وزیر دفاع استرالیا و گرنت شپس، وزیر کشور انگلستان طی جلسه‌ای در کالیفرنیا: «این پیشرفت‌های مشترک امکان استفاده به موقع از حجم بالای داده‌ها و بهبود توانمندی‌های ضد زیردریایی را فراهم می‌کنند.»

بیشتر بخوانید: 

نظر شما درباره‌ی ردیابی زیردریایی توسط هوش مصنوعی چیست؟ دیدگاه خود را در بخش نظرات با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

source

توسط blogcheck.ir