یازدهمین ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه کشور ۱۵ الی ۱۷ آذر ماه در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این مسابقات توسط دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان با سابقه‌ترین و معتبرترین رویداد در حوزه برنامه‌نویسی تلفن همراه به تاریخ ۱۵ الی ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۲ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می شود.

این رویداد یکی از بزرگترین، معتبرترین و با سابقه‌ترین رویداد در حوزه برنامه‌نویسی تلفن همراه است که با هدف شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه و همچنین شناسایی برنامه‌نویسان مستعد و برجسته کشور و ورود این افراد به بازار کار برگزار می‌شود.

ثبت‌نام در این مسابقات آغاز شده و تا ۵ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

تیم‌های برتر مسابقات علاوه بر دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی شانس بسیار بالایی برای استخدام در شرکت‌های معتبر حوزه ICT و کمیته ارتباط با صنعت مسابقات را خواهند داشت.

این مسابقات طی دو مرحله برگزار می‌شود؛ مرحله اول مسابقات طی دو روز چهارشنبه، ۱۵ آذر و پنجشنبه، ۱۶ آذر برگزار خواهد شد.

در این دو روز، مسابقات راس ساعت ۹:۰۰ صبح آغاز می‌شود و تا ساعت ۱۸:۰۰ ادامه خواهد داشت. شرکت کنندگان در مسابقات در این مدت به صورت حضوری در سالن مسابقات مستقر خواهند بود و بعد از ساعت ۱۸:۰۰ از سالن مسابقات خارج خواهند شد. ولی می‌توانند به صورت آنلاین پاسخ‌های چالش‌ها را به سامانه مسابقات ارسال کنند.

 در مرحله اول شرکت‌کنندگان با ورود به سامانه مسابقات، چالش‌های رویداد را دریافت کرده و به مدت ۴۸ ساعت فرصت خواهند داشت تا پاسخ‌های خود را برای چالش‌های مسابقه ارسال کنند.

پس از پایان ۴۸ ساعت مسابقه، ۱۰ تیمی که بیشترین امتیاز را از تیم داوری دریافت کردند، به مرحله نهایی راه پیدا خواهند کرد.

مرحله نهایی یا فینال مسابقات به صورت غیر حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد. این مرحله حدود ساعت ۱۳:۰۰ روز جمعه ۱۷ آذر ماه آغاز می‌شود و تیم‌های راه یافته به مرحله دوم به مدت ۱۰ دقیقه فرصت خواهد داشت که به ارائه ایده و برنامه خود بپردازند. در نهایت تیم‌های برتر با توجه به امتیاز مرحله اول و دوم مسابقه مشخص خواهند شد.

 شرکت در ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه می‌تواند فواید و مزایای متعددی برای شرکت کنندگان ایجاد  کند که مهمترین آنها عبارتند از:

«حضور در یک محیط جدی و واقعی جهت سنجش توانایی‌های فردی»، «سنجش کیفیت ارتباط با هم تیمی‌ها در یک کار گروهی جهت رسیدن به هدف مشترک»، «آشنایی با نقاط ضعف و قوت شخصی یا تیمی در مواجهه با چالش‌های واقعی»،‌ «آشنایی و آموزش مباحث جدید که تا به حال با آن رو به رو نشده‌ایم»، «ارتباط با افراد با تجربه و حرفه‌ای که در حین مسابقه به عنوان داور و مشاور در کنار شرکت‌کنندگان هستند»، «ارتباط با مدیران شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات که به عنوان مشاور در حین مسابقه در کنار شرکت‌کنندگان هستند»، «امکان مصاحبه و استخدام در شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات»، «امکان معرفی شرکت‌کنندگان در مسابقات به شتابدهنده‌ها و مراکز رشد»، «امکان جذب سرمایه و اسپانسر برای استارتاپ‌ها»، «دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی» و «عضویت در خانواده بزرگ Sharif ICT و استفاده از امکانات این سامانه».

بر اساس اعلام روابط عمومی گروه فناوری اطلاعات شریف، علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام در مسابقات و کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://mpm.sharif.ir مراجعه کنند و یا با دبیرخانه رویداد به شماره تلفن ۵-۶۶۰۲۸۹۶۳-۰۲۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام

source

توسط blogcheck.ir